Hafta boyunca sabah 05:00’te mesaiye başlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bir yandan vatandaştan övgü alırken, bir yandan da onların isteklerini dinleyip, bunların yerine getirilmesi için yeni talimatlar veriyor. İbo Osman Caddesi’nde esnafı ziyaret edip, Adanalılar’ın sorunlarını dinleyen Başkan Sözlü, bazı vatandaşların isteği üzerine, belediye ekmeğinin pazartesi gününden itibaren poşet içinde satılacağını açıkladı.

 

Sabah saat 05:00’te mesaiye başlayan ve belediye temizlik işçileriyle kahvaltı eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adanalıların talep ve memnuniyetlerini dinledi. İbo Osman Caddesi’nde bazı fırınları denetleyen Başkan Sözlü, yol boyunca faaliyet gösteren esnafı da ziyaret etti.

Başkan Sözlü, Sümer Mahallesi Muhtarı Ülkü Okay, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Günay Şahin ve Fatih Mahallesi Muhtarı Adem Çetin’i ziyaret ederek bilgi aldı.

Belediye ekmek büfelerini de denetleyen Başkan Sözlü, esnafla ve vatandaşla sohbet etti.

Vatandaşın belediye ekmek büfelerinde satılan ekmekle ilgili poşet isteğini geri çevirmeyen Başkan Sözlü, pazartesi gününden (29 Aralık 2014) itibaren Adana Büyükşehir Belediyesi fabrikalarında üretilen ekmeğin büfelerde poşet içinde satılacağını açıkladı.

GÖREVİMİZ HİZMET ÜRETMEK

Adana Büyükşehir Belediyesi ekmeğinin zaten hijyenik koşullarda ve uzmanların gözetiminde üretildiğini, vatandaşa ulaştırılırken de hijyen koşullarının korunması için büyük çaba sarf edildiğini belirten Başkan Hüseyin Sözlü, “Hemşehrilerimiz belediye ekmeğinin poşet içinde satılması arzusunda bulundu. Bizim görevimiz vatandaşın arzu ve isteklerini göz önüne alarak hizmetin kalitesini artırmaktır. 250 gramlık belediye ekmeğinin 40 kuruşa satıldığı Adana, bu konuda Türkiye’nin en ucuz illerinden biri. Gerekli talimatları verdim ve pazartesi gününden itibaren belediye ekmeği poşet içinde satılacak. Seçimden önce hemşehrilerimize, onların refahı ve mutluluğu için çalışacağımıza dair söz verdik. Onlara verdiğimiz sözleri teker teker yerine getiriyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve daha kaliteli hizmet alması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı bir kez daha ifade etmek isterim” dedi.