Ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Emas Makina Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Timur Demirel, bu tip etkinlikler sayesinde E.C.A. ailesinin aralarındaki bağın daha da güçlendiğini söyledi. E.C.A.’nın her zaman bayilerinin ve servislerinin yanında olduğunu belirten Demirel, birlikte daha da büyümeyi amaçladıklarının altını çizdi. 

Adana Hiltonsa’da düzenlenen iftar yemeğinde, bu mübarek ay boyunca tüm bayi ve servislerini bulundukları il ve bölgelerde ağırlayacaklarına dikkat çeken Demirel, “Böyle organizasyonlar birliktelik ruhumuza güç katıyor. E.C.A. Ailesi olarak bundan sonra da yeni hedeflerimize siz değerli bayi ve servislerimiz ile birlikte azim ve kararlılıkla koşacağız. Başarı bir ekip ürünüdür. Sizlere ve ekibimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

E.C.A.’nın bayi ve servisleri ile bir araya geldiği iftar organizasyonları Ramazan Ayı boyuncaTürkiye genelinde devam edecek.

Çevre dostu ürünler…

60 yılı aşkın süredir Türkiye yapı ve ısı sektöründe önemli bir yere sahip olan E.C.A., tasarrufu, sağlığı, estetiği ve konforu bir arada sunan ürünleriyle sektörün lider markalarındandır. Kombiden radyatöre, armatürden küvete kadar tüketicisine geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.

E.C.A. markalı ürünlerin enerji ve su tasarrufu sağlayacak şekilde üretimi en önemli prensip olarak benimsenmiştir. Markalı ürünlerin üretiminde “Dünyadaki değerli kaynakların gereksiz tüketimini önlemek ve bu yolla enerji tasarrufu sağlamak” ve “Sağlığa zarar vermeyen insan ve çevre dostu ürünler yaratmak” başlıklı iki felsefe ön plana çıkmaktadır:

Çevre ve insana karşı saygılı E.C.A. markalı ürünlerde ön plana çıkan bir diğer özellik ise, tasarım ve fonksiyonelliğin bir arada sunulmasıdır. Sade tasarım anlayışı ve ergonomik yapısıyla yaşam alanlarını keyfe dönüştürmektedir.