Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili, AR-GE Başkan Yardımcısı, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, ‘Kurban Bayramı’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bayramların, ülkemiz insanlarının kardeşliğini en üst düzeyde hissettirdiğini söyledi.

 

Kırgınlıkları unutturan dini bayramların, manevi bir iklim meydana getirmeleri sonucu inanç, kültür ve medeniyetin en temel unsurları olduğuna dikkat çeken Milletvekili Erdinç, mesajında şunları kaydetti; “Manevi bakımdan zenginleştiğimiz, ailemiz, dost ve akrabalarımızla birlikte geçirdiğimiz bu bayramlarda milletimiz her zaman birbirine daha çok kenetlenerek ve destek olarak dünya üzerinde eşsiz bir dayanışma örneği sergiliyor. Bu ruhla kutladığımız her bayram bütün vatandaşlarımız için hem bütün hayatın muhasebesidir hem de herkesin elindeki imkânlar ölçüsünde çevresine faydalı olarak oluşturduğu bir mutluluk tablosudur. Allah'a şükürler olsun ki tekrar bir bayrama daha eriştik. Öyle inanıyorum ki bu Kurban Bayramı, huzur ve mutluluğumuzu daha da artıracak, kardeşlik ve dayanışma bilincimizi derinleştirecektir. Dünyada ve İslam coğrafyalarında yaşanan olumsuzluklara rağmen bayramın ülkemizde ve dünyadaki tüm İslam âleminde bayram sevinciyle yaşanmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor, Adanalı hemşerilerime selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.