Seyhan Uptown’da yapılan görkemli düğün merasimine TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık ile Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Adana Barosu Başkan Av.Mengücek Gazi Çıtırık, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni , Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve ilçe başkanları, Çukurova Belediye Başkanı Av.Soner Çetin, Adana ESOB Başkan Vekilleri Nihat Sözütek ve Mustafa Göktaş, Çukurova Belediye Meclis Üyeleri, Mobilyacılar Sitesi Başkanı Aydın Gizir, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, çok sayıda esnaf odası başkanı ve marangoz – mobilyacı esnafı katılarak  Kadriye – Yalçın Avcı ile Serpil - Esrafil Sarıgül Ailesi’nin mutluluğuna ortak oldu.

Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri’nin de katıldığı düğüne alkışlar arasında gelen Yeşim – Orçun Sarıgül çifti, ilk danslarını yaparken büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.

Çukurova Belediye Başkanı Av.Soner Çetin’in kıydığı nikahın şahitliklerini de Birlik Başkanı Barışık, Baro Başkanı Av. Çıtırık, Eski Başkan Vekili Aldırmaz, Ak Parti İl Başkanı Yeni yaptı. Nikah cüzdanı ise Zihni Aldırmaz tarafından gelinin kayınvalidesi Serpil Sarıgül’e verdi. Kayınvalide Sarıgül de,  “Yuvayı dişi kuş yapar” diyerek alkışlar arasında cüzdanı gelini Yeşim’e  teslim etti.  

Birlik Başkanı Barışık ve protokol mensupları, Yeşim – Orçun Sarıgül çiftine hediyelerini vererek, “Hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar sizin olsun” diyerek salondan ayrıldılar.

Düğüne katılan konuklar, oyun için sık sık piste çıkan gelin Yeşim ve damat Orçun Sarıgül’ü yalnız bırakmayarak, gecenin tadını çıkardılar.

Avcı ve Sarıgül Aileleri, düğün sonunda, tüm misafirlerini kapıdan uğurlayarak, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.