Emir Kır'dan Emirdağ Ziyareti

Haberler / Güncel

Emir Kır'dan Emirdağ Ziyareti

Federal milletvekili ve Saint-Josse belediye başkanı Emir Kır beraberinde bir heyetle Emirdağ ve Eskişehir'e resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. 15-17 Ekim tarihleri arasında olacak ziyaret kapsamında Kır, beleye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye memurlarından oluşan Saint-Josse heyet öncelikle Eskişehir'de ziyaretlerde bulunacak ve Saint-Josse-Eskişehir arasındaki kardeş şehir projesi resmi olarak imzalancak.

Ziyaret çerçevesinde Emirdağ Beldiye Başkanı ve kaymakamını makamlarında ziyaret edecek olan Kır, beraberindeki heyet ile küçük bir Emirdağ turu gerçekleştirecek.

Ziyaret ile ilgili görüşlerini belirten Kır "Türk ve Fas işçi göçünün 50 yılını kutladığımız şu günlerde, bu ziyaret çok önemlidir. Zira, Saint-Josse Belediyesi'nde yaşayan Türk kökenli vatandaşlarımızın Emirdağ - Eskişehir ile çok güçlü bağları bulunmaktadır. Bizim amacımız var olan bağları güçlenmeye yardımcı olmak; karşılıklı uygulamaları yeride görmek ve çeşitli konularda işbirliği yaparak beraber çalışma yolları aramaktır" ifadelerini kullandı.

Emirdağ ziyaretinin ardından, Ankara'da Kır ve heyeti onuruna Belçika büyükelçiliği tarafından resepsiyon verilecek.

  • Okunma: 3068

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Hasan

    Emirdagdadami baslayacak somaj zaten herkes is bulamiyor baskanim emirdagdada simaja basalim sevap olur

  • Yellibel

    Belçika da Sosyalist partiden,
    Türkiye de AKP'ye yakın.
    Belçika da:
    "Emirdağ mı büyük Türkiye mi büyük?"
    Türkiye de
    "Tabii Eskişehir büyük".

    Bildiğin Helan'ın kavununu seçerken , pazarı on kere dolanan kardeşim.
    Kabahat seninin.