Emirdağ Milli Eğitim Müdürü Pervaneli Oldu

Haberler / Eğitim

Emirdağ Milli Eğitim Müdürü Pervaneli Oldu

Afyonkarahisar merkez Şemsettin Karahisari Ortaokulu Müdürü iken, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Nurullah Pervaneli, görevine başladı. Afyonkarahisar’da başarılı çalışmalara imza atan Pervaneli, 2013 yılında ilimizde “Yılın Öğretmeni” seçilmişti.
Nurullah PERVANELİ Kimdir ;
1974 Trabzon Doğumlu. Pervaneli Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi mezunu. Görevine
Afyonkarahisar Merkez Değirmendere İlköğretim okulunda başladı. Daha sonra Çobanlar ilçesinde 10 yıl okul müdürlüğü görevinde bulundu. Başarılı çalışmalarından dolayı 2013 yılında Afyonkarahisar'da yılın öğretmeni seçilmiş olup, Merkez Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu Müdürü, Şemsettin Karahisarı Orta Okulu Müdürü olarak görev yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak ilçemize atanan Nurullah Pervaneli'ye yeni görevinde başarılar dileriz.

  • Okunma: 3548

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • erdinç

    Bu haber sonrası imam hatipde stresli günler ysşanacak desenize:-D:-D

  • Has Emirdağ'lılara....

    Bu atamadan çıkan 2 sonuç ;
    1-Demek ki Emirdağ eğitim camiasında bu işi yapabilecek kimse yok herhalde ki elin yabancısı atandı..Emirdağ'da bu arkadaştan daha fazla başarılı,ödüllü eğitimci arkadaş varken...Bu kesinlikle AKP Emirdağ ilçe teşkilatının başarısızlığıdır.
    2-Bundan önce özellikle müdür değerlendirmelerinde ve atamalarında bir piyon gerekiyormuş..Halil arkadaşımızı hem kullandılar,hem de harcadılar...