Hayırsever İşadamından ziyaret!

Hayırsever İşadamından ziyaret!

Ankara’da faaliyet gösteren Bora Şirketler Grubu sahibi Aksaraylı hayırsever İş Adamı Nutku Akın göreve yeni seçilen Eğitim-Bir-Sen Başkanı Murat Günaydın’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oldukça Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette İş adamı Akın, Dünya üzerinde geçmişten bu güne var olan mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayatı önem taşıyan meslek hiç şüphesizdir ki öğretmenlik mesleğinin olduğunu “çok değerli öğretmenlerimizin görevi; öğrencilere okullarda sadece bilgi vermek olmayıp aynı zamanda milli manevi değer kalıpları noktasında da eğitmeleridir”dedi. Akın,Yeni seçilen yönetim kurulunun Aksaray’ın eğitim kalitesini yükseltecek hamleler yapacağına inandığını ifade ederek bu vesile ile de öncelikle şahsınızın,yönetim kurlunuzun ve tüm öğretmen camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum dedi.

Eğitim-Bir-Sen Başkanı Murat Günaydın,ziyaretinden dolayı İş Adamı Nutku Akın’a teşekkür ederek yeni bir ekip ve yeni bir heyecanla yola çıktıklarını nasip olursa Aksaray eğitimin hak ettiği yere gelmesini sağlamak için ellerinden gelen bütün gayretleri  sarf edeceklerini dile getirdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.