Sanayispor Şansızlığını Yenmek İstiyor

Sanayispor Şansızlığını Yenmek İstiyor

Bölgesel ligdeki temsilcimiz Aksaray Sanayispor ligde 6. Hafta deplasmanda oynayacağı Kırıkkale maçı hazırlıklarını dün öğleden sonra Dağılgan ’da teknik sorumlu İsa Doğan nezaretinde yaptığı çalışma ile devam etti.

Ligde evinde son oynadığı kazan maçında talihsiz bir yenilgi alan temsilcimiz Pazar günü deplasmanda Kırıkkale maçı ile kötü günleri geride bırakmak istiyor.

  Kırıkkale maçı öncesinde takımda kart cezalısı Ahmet Altundaş dışında ciddi eksik bulunmuyor.  Hacılar maçında gördüğü kırmızı kart ile 2 haftadır cezası nedeni ile forma giyemeyen Ömer Sert ise yeniden formasına kavuşacak.

Ligde bir türlü futbol olarak istediği oyunu sahaya yansıtan ancak skor olarak istediğini almayan temsilcimizde teknik sorumlu İsa Doğan; bir dönüm noktası olduğunu ve bununda Kırıkkale deplasmanı olacağını söyledi.

Ligdeki konumu hak etmediklerini ancak futbolda iyi futbola puan vermediklerini dile getirerek pusan ve puanlara ihtiyaçları olduğunu belirtti. Pazar günü oyuncularının haftalardır yaşanan galibiyet hasretini dindireceklerine inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.