Ulusal Medyanın ve Vatandaşların İlgi Odağı Oldu

Ulusal Medyanın ve Vatandaşların İlgi Odağı Oldu

Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İstanbul Feshanede düzenlenen Aksaray Tanıtım Günlerinde çok büyük ilgi gördü.

Aksaray Belediyesinin standını ziyarete gelen İstanbul’daki Aksaraylı vatandaşlar Aksaray’ın genç ve dinamik belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı ile tanışmak ve tebrik etmek için birbirleriyle yarışa girdiler.

Bu arada Aksaray Tanıtım Günlerinin en çok ilgi gören standının Aksaray Belediyesi Standı olmasından dolayı TRT, Kanal 7, Kanal A ve Kanal 24 gibi TV kanallarının sunucu ve kameramanları Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile özel röportaj yaptılar.

Başkan Yazgı, TV kanallarına yaptığı açıklamada Aksaray’la ilgili önemli bilgiler aktardı ve İstanbul’un 544 yıl sonra kökleriyle buluştuğuna dikkat çekerek “ Aksaray’ımız, On bin yıllık tarihi geçmişe ve medeniyete sahip bir şehir, Orta Anadolu'nun parlayan yıldızı, Tarihi dokusuyla, kültürüyle ilklerin şehridir. Kapadokya’nın ayrılmaz parçası  Aksaray’ımız, kültür başkenti İstanbul’da kökleriyle buluşmuştur.”dedi.

İstanbul’da yaşayan Aksaraylı vatandaşlar ise Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın çok genç ve güler yüzlü olmasından dolayı ayrıca çok mutlu olduklarını ifade ederek “Maşallah belediye başkanımız çok genç ve güler yüzlü. Ayrıca Aksaray’a yaptığı hizmetleri takip ediyoruz. Ve Takdirle karşılıyoruz Gerçekten çok başarılı hizmetlere imza atmış. Allah yolunu açık etsin başarılarının devamını diliyoruz.”dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.