Amasya İtimat

22 YILLIK SML MÜDÜRÜ FESİH AKTAŞ VEDA ETTİ.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan değerlendirmeler sonucu kendisine düşük puan verilen ve Afyon’a tayin isteyen  Taşova sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fesih Aktaş için Torunlar Havuzbaşı restorantta veda yemeği düzenlendi.

12 Eylül 2014 Cuma günü düzenlenen Veda yemeğine: Kaymakam Engin Uysal, İl Genel Meclisi üyesi Sezai Cingöz, MHP,CHP İlçe başkanları, İl, ilçe sağlık meslek lisesi İdareci ve öğretmenleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fesih Aktaş  veda konuşmasına,  “Ben Ağrı’lıyım,bundan 22 yıl önce burada ilk göreve başladığımda PKK’lı diye yargılamak istediler, şükür aklandım. Şimdi  ise Türk Milliyetçisi olduğum için düşük verdiler. Görev yaptığım 22 yıllık süre içerisinde çalışmalarım , öğrencilerin  velilerin ve Taşova halkının vicdanında  yer almıştır. Hizmet yaptığım süre içerisinde beni bağrına basan Taşova halkı ve öğrencilerimden helallik diliyorum” dedi..

Kaymakam Uysal;

“Sağlık Meslek Lisesi Müdürü  Fesih Aktaş ile çalışmaktan mutluyum. Makamlar gelip geçicidir, aslolan  görevini  layıkı ile yapıp, insanların  gönlünde yer alabilmektir. Bundan sonraki görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Taşova İnce Saz ekibinin hüzünlü parçalar seslendirdiği veda gecesinde, Aktaş’ın çalışma arkadaşları söz alarak anılarını davetlilerle paylaştılar.

IMG_5659 IMG_5660 IMG_5663 IMG_5664 IMG_5668 IMG_5674 IMG_5677 IMG_5678 IMG_5679 IMG_5687 IMG_5691 IMG_5695 IMG_5697 IMG_5701 IMG_5706 IMG_5710 IMG_5721 IMG_5728 IMG_5732 IMG_5740 IMG_5746

Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Fesih Aktaş  veda konuşmasına,  “Ben Ağrı’lıyım,bundan 22 yıl önce burada ilk göreve başladığımda PKK’lı diye yargılamak istediler, şükür aklandım. Şimdi  ise Türk Milliyetçisi olduğum için düşük puan vererek beni uzaklaştırdılar. Görev yaptığım 22 yıllık süre içerisinde çalışmalarım , öğrencilerin  velilerin ve Taşova halkının vicdanında  yer almıştır. Hizmet yaptığım süre içerisinde beni bağrına basan Taşova halkı ve öğrencilerimden helallik diliyorum” dedi..

Kaymakam Uysal;

“Sağlık Meslek Lisesi Müdürü  Fesih Aktaş ile çalışmaktan mutluyum. Makamlar gelip geçicidir, aslolan  görevini  layıkı ile yapıp, insanların gönlünde yer alabilmektir. Bundan sonraki görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Taşova İnce Saz ekibinin hüzünlü parçalar seslendirdiği veda gecesinde, Aktaş’ın çalışma arkadaşları söz alarak anılarını davetlilerle paylaştılar.

Tevfik Öztürk Fotoğrafları Albumu>>> 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.