Amasya İtimat

BAĞCILAR HALKI MEDYA TV ÇOK SEVDİ

Bağcılar Belediyesi’nin, her yıl düzenlediği Ramazan ay’ı etkinlikleri  bu yılda farklı yaşandı.

Bağcılar Meydanındaki Ramazan etkinlik alanına bir çok il derneğinin açtığı standların  yanında   93.9  frekansı ile yayın yapan, Medya fm radyo ve Medya  TV  de Ramazan ayı boyunca açtıkları standtan tüm dünya’ ya canlı yayın yaparak gerek ekran başındaki izleyicilerine,  gerekse  radyo başındaki dinleyicilerine ve Bağcılar meydanını dolduran davetlilere hoşça vakit geçirterek, Bağcılar belediyesinin düzenlediği bu etkinliğe damgasını vurdu.

Ramazan ayı boyunca ziyaretçi akınına uğrayan Medya TV Medya fm standı, yüzlerce sanatçıyı konuk ederek, izleyicilerine müzk ziyafeti çektiler.

Stant kapısına yığılan konuklar  ile röportajlar yapan onların sorunları dile  getiren Medya TV sekizyüz bin nüfusu ile İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan,  Bağcılar halkının büyük beğenisini kazandı.

Bu konuda görüştüğümüz Medya grup Yönetim kurulu başkanı Sayın Turan Canik  amaçlarının halka hizmet olduğunu; Medya fm ve Medya TV izleyici dinleyici kitlesinin Anadolu insanı olduğunu, bu etkinliklere davet edildiklerini bu yüzdende Anadolu’yu karış karış dolaştıklarını, halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Türk halkının Medya fm ve Medya TV yi sahiplendiğini, izleyici  kitlesinin her geçen gün artığını bununda kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Şimdiden bütün İslam alemin Ramazan bayramını  kutladığınıda belirten Medya fm Medya TV yönetim kurulu başkanı Sayın Turan Canik, Amasya halkının ve  Amasya medyasının, özelliklede Taşova gazetesinin kendilerine gösterdiği  yakın ilgi ve alakası için çok çok teşekkür ediyorum dedi.

*

S. ASLAN

med2 med3

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.