Amasya İtimat

KAYMAKAM UYSAL KIZGÜLDÜREN KÖYÜNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İlçemiz Kaymakamı Engin Uysal beraberinde Jandarma Komutanı Alper Soner Serin , Özel İdare Müdürü Muzaffer Saykal ve KHG. Birliği Müdürü Bünyamin Şahin ile Kızgüldüren köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Köy meydanında karşılanan Kaymakam Uysal, köy muhtarı İlhami Eken ve köy halkı ile görüşüp köyün sorunları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Kaymakam Uysal “Bu yıl inşallah taş parke vereceğimiz 12 köyümüzden biri de Kızgüldüren. Ayrıca Cuma günü itibarıyla, yakın çevre beş köyümüzle birlikte Kızgüldüren’i de su açısından rahatlatacak ciddi bir ihalemiz olacak, kaynak artırımı gerçekleşecek.  Geçen yıl yaptığımız ufak çaplı su çalışmasını bu yıl artırarak devam edeceğiz inşallah. Ayrıca Kızgüldüren göletinin etrafını düzenleme ve buradan sulama sistemi için de muhtarlığımızla beraber proje teklifi il makamlarımıza ve özel idareye yapılacak olup, hem içme suyu hem sulama suyunda adım adım bir rahatlama yaşanması için herkesin gayret etmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.