Şampiyon Takıma Vekilden Destek

Şampiyon Takıma Vekilden Destek
Yayınlama: 27.07.2014
A+
A-

 

Milletvekilimiz Bünyamin ÖZBEK, Ak parti İl başkanı Hakan KOBAL ile beraber TFF 3. Lig 3. Grupta ilimizi temsil eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor futbol takımımızın Genç Osman stadyumundaki antrenmanı izledi.

ÖZBEK yaptığı açıklamada: “Yeni sezon hazırlıklarının birinci etap kampını Bayburt’ta  devam ettiren takımımızın antrenmanını izledik. Yeni ve genç bir takım oluşturuyoruz. Amacımız Profesyonel ligde kalıcı olup daha üst sıralara yükselmektir. Şehir olarak futbolda iyi bir potansiyele sahip bir memleketiz.

Futbolda 12. adam olan seyirci atmosferini oluşturan seyirci gruplarımız var. Bu cefakâr gruplarımızın ortak payda Bayburt adı altında tek yürek ve tek hedef üzerine yoğunlaşmaları gerekiyor. Saha, kulübe ve türbinlerin gücü birleşirse başarı geliyor.

Milletvekili Özbek; “ Sezon’a yoğun tempoda hazırlanan temsilcimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar ve kazasız bir sezon geçirmelerini diliyor tüm hemşehrilerimizi takımımıza sahip çıkmaları ve desteklemelerini bekliyorum” dedi.

 

Bayburtspora vekilden destek

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.