Şampiyon, Kars deplasmanını rahat geçti

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, şampiyonluğunu garantilediği BAL Ligi 1. Grup 25. hafta karşılaşmasında Karspor'un konuğu oldu.

Şampiyon, Kars deplasmanını rahat geçti
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, şampiyonluğu garantilediği BAL Ligi 1. Grup 25. hafta karşılaşmasında Karspor'un konuğu oldu. Karssporlu futbolcular şampiyonu sahaya çıkışta alkışlarla karşıladı. 

As kadrodan bir çok futbolcunun yer almadığı, yedek ağırlıklı çıkılan maçta Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor rahat bir galibiyet aldı.

BAL Ligi 1. Grupta 25. Hafta mücadeleleri tamamlandı. Saat 13.30’da Kars Stadyumu’nda başlayan maçı Rize bölgesinden Hasan Hacısalihoğlu, Fevzi Uzun ve Kadir Uzun üçlüsü yönetti.

Lig şampiyonu Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un, Karsporlu oyuncuların alkışları eşliğinde çıktığı maç öncesi geçtiğimiz günlerde Kars'ta hunharca öldürülen 12 yaşındaki Mert Aydın'ın anısına saygı duruşunda bulunuldu.

90 dakika boyunca Karspor'a karşısında üstün bir futbol sergileyen temsilcimizin gollerini 14. dakikada Gökhan Özkan, 31 ve 75. dakikalarda Murat Aydın ve 86. dakikada Hakkı Kamar atarken, ev sahibi ekip Karspor'un ilk yarıda kaydettiği golleri ise 19. dakikada Rıdvan ve 35. dakikada ise Tayfun kaydetti. Maç 4-2 Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un galibiyeti ile sona erdi. 

25 maçta 19 galibiyet

Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Kalkanderspor'u farklı bir skorla geçerek lig şampiyonluğunu ilan eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, yedek futbolcuların ağırlıklı olarak yer aldığı Karspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 61'e yüksellti. Ligde oynadığı 25 maçta 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 61 puana ulaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un en yakın takipçisi 52 puanlı Yomraspor. 52 puanlı diğer bir takım Dersimspor 3. sırada yer alırken, 49 puanlı Beşikdüzüspor 4, 47 puanlı Faroz Gençlikspor ise 5. durumda. 

Ligde 25. Hafta sonunda alınan toplu sonuçları şöyle:

Karsspor - Bayburt İl Özel İdare: 2-4
Patnos Gençlik - Yakutiye: 3-2
Arhavispor - Iğdır Gençlerbirliği: 1-0 
Beşikdüzüspor - Çayelispor: 3-0
Faroz Gençlik - Dersimspor: 0-1
Göle Belediyespor - Yomraspor: 0-2
Kalkanderespor – Beşirlispor: 2-1

Lig 20.04.2014 günü oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.
26. hafta programı şöyle:


Bayburt İl Özel İdare - Faroz Gençlik
Beşirlispor - Karsspor   
Çayelispor - Patnos Gençlik   
Dersimspor - Göle Belediyespor   
Iğdır Gençlerbirliği - Beşikdüzüspor   
Yakutiye - Kalkanderespor   
Yomraspor - Arhavispor


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt kalesi 10 yıl önce

Kars'ın tüm sitelerine girip teşekkür etmek lazım, yönetim ve taraftarlarda NOTER kanalıyla resmi mesaj göndererek tesbit edilmeli , gelecek kuşaklara örnek olmalıdır.... Teşekkürler KARSSPOR , gönülleri fethettiniz......

Avatar
Bayburt kalesi 10 yıl önce

Kars'ın tüm sitelerine girip teşekkür etmek lazım, yönetim ve taraftarlarda NOTER kanalıyla resmi mesaj göndererek tesbit edilmeli , gelecek kuşaklara örnek olmalıdır.... Teşekkürler KARSSPOR , gönülleri fethettiniz......

Avatar
Hakkı 10 yıl önce

Kars halkına ve takımına çok teşekkür ederiz...