Play-off heyecanı başlıyor!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Off ilk tur kuraları çekildi.

Play-off heyecanı başlıyor!
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Off ilk tur kuraları çekildi. Bugün İstanbul’da Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapılan kura çekiminin ardından play-off finallerine 2. Turdan katılacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un muhtemel rakibinin de bulunduğu 11 takım arasında yapılan kura çekiminde eşleşmeler belirlendi.

Gruplarında birinci ve ikinci olan 22 takımın katıldığı play-off müsabakaları, gruplarında aynı puana sahip 4 takımın eleme maçlarının oynanacağı ilk maçlarla başlıyor. Amatör İşler Kurulu tarafından belirlenen tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak play-off finallerinde ilk maçlar 26 Nisan’da oynanacak. Gruplarında ikinci olan ve aynı puan sahip takımların oynayacağı eleme maçlarının ardından 1. Kademe karşılaşmaları 27 Nisan’da oynanacak.

Bu müsabakaların galipleri ile birlikte müsabaka oynamaksızın bir üst tura yükselen takımlar 2. tur müsabakasını oynamaya hak kazanacak. 2. Tur müsabakalarında ise 1. Turu geçen 7 takımla birlikte gruplarında birinci olan 11 takım yer alacak. 18 takımın eşleşeceği ve 3-4 Mayıs'ta oynanacak olan 2. kademe play-off maçlarının ardından 2013–2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e toplam 9 takım yükselecek.

3. Lige terfi edebilmek için gruplardan çıkan 20 takım ile birlikte puan eşitliğine sahip 4 takımın mücadele edeceği play-off finallerinin takvimine göre eleme maçları ve 1. Kademe maçlarının programı şöyle:

Eleme maçları- 26 Nisan 2014

Dersimspor ve Yomraspor galibi - Sincan Belediyespor
Manisa Belediyespor – Somaspor (Bu maçın galibi fplay-off'a 2. turdan katılacak)

Play-off 1. Kademe – 27 Nisan 2014

Çatalcaspor – Sultan Beyli Belediyespor
Halide Edip Adıvar SK – Sorgun Belediyespor
Tatvan G.Birliği – Niğde Belediyespor

Play-off finallerine 2. Turdan başlayacak olan takımlar

Grup Birincileri: Bayburt Grup Özel İdare Gençklikspor,  Mardinspor, Erzin Belediyespor,  Zara Belediyespor, Ceyhanspor, Etimesgut Belediyespor, Çine Madranspor, Tire 1922, Arnavutköy Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Edirnespor GK,

Bay çeken ikinciler: 44 Malatyaspor, İzmirspor



Anahtar Kelimeler:
BAL LigiPlay Off
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.