Bayburt Grup Özel İdare’den sezon açılışı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 2014-2015 sezon açılışı programı düzenledi.

Bayburt Grup Özel İdare’den sezon açılışı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 2014-2015 sezon açılışı programı düzenledi. Bayburt Halk Oyunları ekibi gösterisi ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Güçlü’nün sahne aldığı sezon açılışı programında kurban kesilerek dualar edildi.

Genç Osman Stadyumu’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor As Başkanı Hakan Kobal, geçen yılki birlikteliği hatırlatarak yeni sezonda yine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. 



Bayburt Grup’a ve Onursal Başkan Abdurrahman Şentürk’e katkılarından dolayı teşekkür eden ve taraftardan kombine bilet alarak takıma destek olmalarını isteyen Kobal, “Başarı hepimizin başarısıdır. Altyapısıyla, seyircisiyle, yönetimiyle şehrimize yakışır şekilde profesyonel kurallara uyarak misafirperverliğimizle örnek şehir olarak şampiyonluklara koşacağız. Ben takımımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Takımın 3. Lige çıkmasında büyük emeği olan Onursal Başkan Abdurrahman Şentürk ve emeği geçen herkese teşekkür eden  Belediye Başkanı Mete Memiş, “Biz sporu centilmenlik olarak algılıyoruz. Profesyonel kaideler içerisinde Bayburt’umuza yakışır bir mücadele ve spor ahlakiyle çok çalışarak takımımızı 2. Lige taşıyacağımızdan endişemiz yoktur. Bu takımın 2. Lige taşınmasında maddi desteğe ihtiyacı var, bunu unutmayalım. Bunun için herkes kendisine düşeni fazlasıyla yerine getirecektir. Ülke genelindeki ve yurtdışındaki derneklerimizin de takımıza destek sunması lazım. Ben belediye başkanı olarak bana düşen görevi seve seve yapacağımı ifade ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ise, başta ilk sene olmak üzere 2. Senemizde şampiyon olan teknik kadroma ve oyunlarıma teşekkür ediyorum. Bu sene inşallah iyi bir sezon geçireceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Centilmence bir mücadele ile inşallah şampiyon olacağız” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların anons edilerek sahaya geldiği program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.  





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gardaş 10 yıl önce

bence iyi 10 ve 8 harika diğierleri biraz bencil oynuyo

Avatar
kırzıli 10 yıl önce

bide şu teşekkür ettiklerinize futbolcuları ekleyip paralarını verseniz tam olacak,Erhan kaptan neler söylüyü facebooku açında bi bakın