Fenerbahçe'den sonra muhtemel bir dev daha!

Ziraat Türkiye Kupası’nda E Grubu’nda mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un, son 16 turuna yükseldiği takdirde muhtemel rakipleri şimdiden belli.

Fenerbahçe'den sonra muhtemel bir dev daha!
Bayburt Postası - Ziraat Türkiye Kupası’nda E Grubu’nda mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bir kez daha tarih yazmak istiyor. Temsilcimizin, son 16 turuna yükseldiği takdirde muhtemel rakipleri şimdiden belli. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları 2 Aralık’ta başlıyor. E Grubu’nda yer alan temsilcimiz ilk maçında İzmir’de Altınordu ile yapacak. Karşılaşma 3 Aralık Çarşamba günü saat 12.30’da başlayacak. Bu maçın ardından Gençosman’da Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Kayserispor ile önce deplasmanda, sonra evinde iki maç üst üste karşılaşacak. 

5. hafta Altınordu’yu konuk ettikten sonra son maçını Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynayacak olan temsilcimiz 6 zorlu maç sonunda grubu ilk 2 sırada bitirmeyi hedefliyor. 

Kupada gruplara kalan 32 takımdan biri olmayı başaran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bir kez daha tarihi başarı gösterip Fenerbahçe, Kayserispor ve Altınordu’nun yer aldığı gruptan çıkarsa, statü gereği kura çekimi olmaksızın F Grubu’nda ilk 2 sırayı alan takımlardan biriyle çapraz olarak eşleşecek. 

Temsilcimizin muhtemel rakiplerinin yer aldığı F Grubu’nda Türk futbolunun bir başka devi Beşiktaş ile birlikte Rizespor, Adana Demirspor ve Sarıyer yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.