Cumartesi ve Pazar günü Erzincan’da çeşitli programlara katılacak olan Başbakan Davutoğlu, AK Parti Merkez İlçe Kongresine katılarak Erzincan’da ayrılacak.
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Erzincan programı ile ilgili olarak basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Başbakan Davutoğlu’nun Erzincan’da en iyi şekilde konuk edileceğini söyledi. Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Selçuk Alıcı, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ve Kadın Kolları Başkanı Samime Özker ile birlikte basın açıklaması yapan İl Başkanı Burhan Çakır, Cumartesi günü akşamı Erzincan’a gelecek olan Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun, Pazar günü Belediye ve Valilik ziyaretlerinin ardından AK Parti Merkez İlçe’nin kongresine katılacağını ifade etti.
AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Cumartesi akşam şehrimize teşrif edecekler. Erzincan Merkez İlçe Başkanlığımızın kongresine katılacaklar. İnşallah bu kongre şölen havası içerisinde geçecektir diye düşünüyorum. Erzincan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu ilk kez karşılayacaktır. Başbakanımız Cumartesi akşamı Bitlis’ten Erzincan’a gelecek. Cumartesi akşam 19.00’da sivil toplum kuruluşlarıyla beraber yemekli bir toplantı düzenlenecek. Daha sonra istirahata geçilecek olan Başbakanımız, daha sonra Pazar sabahı Erzincan Belediyesi ve Valiliğimizi ziyaret edecekler. Başbakanımız ziyaretlerinin ardından Merkez İlçemizin kongresine geçecekler. Buradaki şölenin ardından, Allah nasip ederse buradan da kendisini Tunceli’ye uğurlayacağız.” şeklinde konuştu.