• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Buyrun, ’Hizmet Masası’na ERKİN USMAN

Buyrun, 'Hizmet Masası'na

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.09.2014, 00:00
Selçuk'ta vatandaşa eşit ve etkin bir şekilde hizmeti hedef alan Hizmet Masası projesi hayata geçti. Projenin açılış kurdelesini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye çalışanları ve vatandaşlarla beraber kesti. Açılışa Başkan Bakıcı'yı ziyaret eden 23. Dönem İzmir Milletvekili ve İzmir Spor Gücü Vakfı Başkanı Tuğrul Yemişçi de katıldı.
* * *
Vatandaşın sorun, şikayet ve dileklerini hızlı bir şekilde iletmesi ve çözümünün sağlanması açısından önem taşıyan, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçen Hizmet Masası ile 444 8 892 nolu hat üzerinden her türlü dilek ve şikayetler iletilebilecek. Vatandaşların şikayetleri en kısa sürede ilgili birimlere aktarılarak ilk 24 saat içerisinde geri bildirimlerde bulunulacak.
Hizmet Masası'nın açılışında konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, vatandaşın memnuniyetini sağlamanın önemini vurguladı.
Bakıcı, bu tür açılışların çok güzel ve anlamlı olduğunu, önümüzdeki süreçte kurdeleleri daha büyük hizmetler için de kesmeye başlayacaklarını dile getirdi.
HH H
Başkan Bakıcı şunları söyledi: "Modern belediyecilik anlayışımızın göstergesi olan ve vatandaşa maksimum memnuniyet sunmayı hedefleyen Hizmet Masamızı bugün açıyoruz. Belediye olarak en önemli görevlerimizden biri halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermek. Bu nedenle bugün açılışını yaptığımız Hizmet Masası aracılığı ile vatandaşımızın talepleri anında çözüme kavuşturulacak. Selçuklu halkımız şahsen, mail yolu ile veya 444 8 892 numaralı istek ve şikayet hattından taleplerini Hizmet Masasına ilettiği anda personelimiz tarafından vatandaşımızın talepleri kayda alınarak takip edilecek. Talep ile ilgili birimlerle görüşen Hizmet Masası personelimiz ilk 24 saat içerisinde vatandaşımıza talebinin alındığına dair bilgilendirme yapacak. Ardından konunun işleyişi ve sonuç bilgisi ile ilgili vatandaşımızı aydınlatacak. 7 gün 24 saat istek ve şikayetlerin kayıt altında tutulacağı sistem sayesinde vatandaşlarımızın sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşacak."

pazar gırgırı
Bilet

Temel, seyahate çıkacaktı. Bilet almak için otobüs gişesine gitti. Gişeci de Dursun...
Temel bir bilet istedi.
Dursun:
"Sıraya gir..." dedi.
Sırada kimse yoktu.
Temel bir kez daha bilet istedi.
Dursun, yine sıraya girmesini söyledi.
Temel sinirlendi ve yine bilet istedi. Tekrar aynı cevabı alınca, Temel Dursun'a okkalı bir Osmanlı tokatı patlattı.
Yerde kendine gelmeye çalışan Dursun:
"Kim vurdu bağa?..." diye bağırınca Temel'den cevap gecikmedi:
"Ha bu kadar adamın arasında nerden pileyum?"
Mestan Şakrak'tan...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA