• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Özgüvenimizin güçleneceği olaylar bizi bekliyor FİLİZ ÖZKOL

Özgüvenimizin güçleneceği olaylar bizi bekliyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.04.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Yargılama yeteneğimizin hiç olmadığı kadar güçlendiği bir gün. Yepyeni iş girişimleri bizi bekliyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak, belki de şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açtığımızı göreceğiz. Özgüvenimizi tazeleyeceğimiz bir gün. Uzun süredir sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız olumlu veya olumsuz bir şekilde bitecektir. Kişisel isteklerimiz ve egolarımıza zıt bazı konular bizi rahatsız etse de, önleyemediğimiz bir şekilde kendimizi bu tür ortamların içinde bulacağız. Sanat, müzik ve eğlence konularının güncellik kazanmasıyla, bu tür aktivitelere katılacak ve çok eğleneceğiz. Yoğun geçen günlerin ardından bu tür keyifli molalar hepimize iyi gelecek.

BUGÜN DOĞANLAR:
Çevrelerini çok kolay etkilerler. Bulundukları alanda insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Duygu ve mantık dengeleri birbirine paraleldir. Yaşamlarını kaliteli şekilde devam ettirme çabası içinde her zaman paraya önem verirler. Çünkü pek çok işlerini parayla çözümleyeceklerine inanırlar. Kuşkucu tiplerdir. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok önemlidir. Toplum ilişkilerine saygı gösterirler. Sezgileri ve altıncı duyguları çok gelişmiştir. Maddi konulara çok önem verirler. Cömert fakat temkinlidirler. Vatan ve millet sevgileri çok fazla gelişmiştir. Lider olarak bulundukları konumdan çok, toplum çıkarları için çalışırlar. Kendi dünyalarında en iyiyi bulmaya çalışırken, sınırlı özgürlüklere de ihtiyaçları vardır.

KOÇ:
Ay kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerliyor ve duygularınızı daha da belirgin hale getiriyor. Partnerinizden beklediğiniz yoğun ilgiye karşı, sizin de aynı davranışı göstermeniz gerekebilir.

BOĞA:
Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Fikirlerinizi uygulamaya geçmeden önce, çalıştığınız kişilerin de fikrini almak zorundasınız.

İKİZLER:
Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulamayabilir ve çevrenizle ters düşebilirsiniz. Olayları derinlemesine algılıyor fakat yaşama geçirme konusunda bir şekilde ilgisiz davranıyorsunuz.

YENGEÇ:
Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bir cinsel çekim oluşabilir.

ASLAN:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızda derinlik göze çarpıyor. Partnerinizin duygusal yönlerini görerek, ona daha fazla bağlandığınızı hissedeceksiniz. Siz de hislerinizde saydam olmalısınız.

BAŞAK:
İsteklerinizi yaşama geçirmek için uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyler için bazı yolculuklar yapabilirsiniz.

TERAZİ:
Bugün, duygularınızda ısrarcı davranacak ve kendi isteklerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz. Maddesel isteklerinizin ağır basması sonucunda, kazançlarınızı araştırmak isteyeceksiniz.

AKREP:
Enerjinizin gücünün farkında olmanıza rağmen, sevdiklerinize kendinizi anlatma konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Onların sorunlarını çok fazla sahipleniyor ve onlar adına karar veriyorsunuz.

YAY:
Çalışkan ve özgürlükçü yapınızı vurgulayacak işlerden zevk alıyor ve bu konuda üstün bir çaba gösteriyorsunuz. Bugün sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. İştahınız açık. Yediklerinize dikkat etmelisiniz.

OĞLAK:
Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve uygun koşulları araştırıyorsunuz.

KOVA:
İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gün içindesiniz. Başkalarının dayattığı düşünceleri benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz.

BALIK:
İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecek. Bugün,yapacağınız görüşmelerde karşı tarafın düşünceleri size olumlu gelmeyebilir fakat beklerseniz istediğiniz sonucu alacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA