• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.07.2014, 00:00
KOÇ:
Eski bir arkadaşınızdan alacağınız haber, eski anılarınızın canlanmasına neden olacak. Uzun süredir bu görüşmeyi bekliyorsunuz. Sosyal ortamlarda partnerinizle birlikte iken, müthiş bir keyif alıyorsunuz.

BOĞA:

Biraz daha yüzeysel düşünmeye ve davranmaya başlarsanız iyi olacak. Her şeyi fazla ciddiye almanız, problemleri olduğundan daha büyük algılamanıza neden oluyor. Kendinizi kontrol altına almalısınız.

İKİZLER:

Uzun zamandır konuşmak istediğiniz kişileri bugün arayın. Onları mutlu ederken, kendiniz de mutlu olacaksınız. İş yaşamınızla ilgili istediğiniz sonuçlara ulaşmak için, sadece konsantre olmanız yeterli.

YENGEÇ:

Çeşitli dış etkenlerin engellemelerine karşın, fikirlerinizi sessizce hayata geçirmekte yarar var. Karşınıza çıkan zorluklarla yılmadan mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirerek motive olmanızı sağlayacaktır.

ASLAN:
Zihinsel faaliyetlerinizi olumsuz etkileyecek bir durumunuz görünmüyor. Uzun zamandır ertelediğiniz konuyu ele alarak üzerinde çalışmanızda yarar var. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir gündesiniz.

BAŞAK:

Kafanıza taktığınız bir şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Takıntılı olmaktan vazgeçin. Her zaman ilklere karşı olan tutkunuz yüzünden başınızdan kazalar eksik olmuyor. Sabırlı ve dikkatli olmalısınız.

TERAZİ:

Birlikte olduğunuz arkadaşınızın problemlerine yardım etmeniz gerekebilir. Fakat; problemi fazla üstlenmeyerek, onu da sorumluluk duygusuna alıştırmalısınız. Aşk yaşamınızda ise, değişiklikler olabilir.

AKREP:
Eğer, aşk hayatınızda bir sevdiğiniz varsa, ihtiyaç duyduğunuz manevi desteği fazlasıyla alacaksınız. Temeli aşka dayalı destekler kadar sizi motive eden ve itici güç oluşturan bir etken daha yok.

YAY:
Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen kapılmamalısınız. Hiç suçu olmadan onun üzülmesine neden olursunuz. Gerçeğin ne olduğunu öncelikle ona sorup, öğrenme yoluna gitmeniz olmalıdır.

OĞLAK:

Duygusal alanda biraz sakinliğe ihtiyaç duyacaksınız. Geçmişte kalan, kafanızdan geçirdiğiniz konularla, kendinizi meşgul etmenizin anlamı yok. Verilmiş sözlerin önemini artık kavramaya başladınız.

KOVA:
Çok hareketli bir gündesiniz. Parasal konularda da şansınız size yardım edebilir. İşinizle ilgili sizden beklenen ve öncelik kazanan konuyu hatasız sonuçlandırmaya bakın. Yeme-içme konusunda dikkatlisiniz.

BALIK:
Önünüzde sizi zorlayacak günler var. Fakat, her zaman ki gibi panikleyerek de olsa olayların planlı bir şekilde gitmeniz sayesinde, başarılı olacaksınız. İşinizle ilgili konuşurken temkinli olun.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA