• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.08.2014, 00:00
KOÇ:
Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız, bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz.
BOĞA:
Duygularınızdaki artış yüzünden otokontrol sağlamakta güçlük çekebilirsiniz. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmamalısınız.
İKİZLER:
Yakın dostlarınızdan önemli destekler gelecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Birlikteliğiniz güçlenecek.
YENGEÇ:
Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Yatırımlarınız bugün hızla gelişecektir.
ASLAN:
Gelen iş teklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin araştırmalar içindesiniz.
BAŞAK:
Arkadaşlarınızla, önemli adımlar atacak ve daha çok vakit geçireceksiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşı vermemelisiniz.
TERAZİ:
Arkadaş çevrenizle beraber tercihleriniz de genişliyor. Siz yaşam boyunca mantığınızdan ayrılamayan bir yapınız olduğu için içinizde duyduğunuz kıpırdamalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz.
AKREP:
Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, yeni işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Venüs sizi olumlu etkiliyor. Çekiciliğiniz artıyor.
YAY:
İşyerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için iyi dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacaksınız.
OĞLAK:
Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yeni projeler ve yeni fikirler doğrultusunda hareket edeceksiniz. Gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Çevrenizden de size bu konuda yardım gelecek.
KOVA:
Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız.
BALIK:
Finans gezegeninizin vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecek. Sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA