• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.09.2014, 00:00
KOÇ:
Değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve beklemelisiniz.

BOĞA:
Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak iş yaptığınız kişilerin, size olan güvenleri hak etmek için daha çok çalışmalısınız.

İKİZLER:
Ay karşıt burcunuz Yay'da ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük keyif alacaksınız. Jüpiter'in konumu rutin çalışmalarınıza renk katıyor.

YENGEÇ:
Ailevi konularda duygusal hareket ettiğinizi siz de fark ediyor fakat önleyemediğiniz hisleriniz yüzünden, hatalı davranıyorsunuz. Bugün aktif ve hızlı bir düşünce içinde hareket edeceksiniz.

ASLAN:
Jüpiter'in burcunuza geçmesiyle birçok çalışmaya el atacaksınız. Başarı sizin için çok önemli ve aşırılıklar karşısında pes etmek istemeyeceksiniz. Güvenli ve sabır gerektiren işleri arzuluyorsunuz.

BAŞAK:
Maddi konularda kendinize yeten bir tablo içindesiniz. Bugün, temkinli davranacaksınız. Yaşantınıza girmek isteyen kişileri seçme konusunda oldukça titizsiniz. Deneyimlerinize güvenmelisiniz.

TERAZİ:
Jüpiter'in kombinasyon burcunuza geçmesiyle birçok projeniz güncellik kazanacak. Bugün, maddi konularda çevresel faktörlerden rahatça yararlanacaksınız. Tanışacağınız kişilerle ortaklık düşünebilirsiniz.

AKREP:
Bugün bulunduğunuz alanda ön plana çıkmayı seveceksiniz. evrenizdekilere sevgiyle yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılıyor. Yakın çevrenizle kuracağınız diyalog, rutin işlerinizi canlandıracak.

YAY:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi kritik maddi konulara ayıracaksınız.

OĞLAK:
Çevrenizin oldukça kalabalık olacağı bir gün. Her kafadan bir ses çıkabilir ve sizi yönlendirmeye kalkabilirler. Bugün, mesleğinizde size destek verecek kişilere ihtiyaç duyacaksınız.

KOVA:
Bugün sevdiklerinizle eğlenceli yolculuklar yapabilirsiniz. Bugün inatla kendi düşüncelerinizi savunuyor ve taviz vermiyorsunuz. Karizmatik bir yapıya sahip olduğunuz için, çevrenizin tüm ilgisi üzerinizde.

BALIK:
Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Ele aldığınız tüm konularda çıkan aksilikler konusunda olaylardan kıl payı kurtuluyorsunuz. Güvendiğiniz kişilerin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA