• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.09.2014, 00:00
KOÇ:
Bugün Ay sosyal evinizde ilerlerken, ilişkilerinizi duygusal boyutlarda ele almanıza neden olacak. Güçlü bir Mars etkisi içinde olduğunuz için, çevrenize karşı baskılı davranabilirsiniz. İsteklerinizde ısrardan kaçınmalısınız.
BOĞA:
Yönetici gezegeniniz Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün kişisel kararlardan çok işbirliği içinde olmayı yeğliyorsunuz. Bu özelliğiniz kayıp yerine kazanç getirecek. Siz düzen insanısınız. Bu yüzden girdiğiniz her ortam, kargaşadan uzak kalmalı.
İKİZLER:
Ay kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerliyor ve aşk yaşantınız hareket kazanıyor. Aşkta farklı olduğunuzu kimseye anlatamıyorsunuz. Özgürlük ve dostluk duygularınızın her şeyin önüne geçtiğini kimse bilmiyor ve gereksiz tepki alıyorsunuz.
YENGEÇ:
Ay, finans evinizi etkiliyor. Dostlarınızla birlikte ortak yapacağınız çalışmaların size kazandıracağı manevi prestij sizi olumlu etkiliyor. Para ile ilgili konularda kimsenin sizi suçlamaya hakkı yok. Bugün, kişisel sorunların konuşulacağı ortamlardan karlı çıkacaksınız.
ASLAN:
Duygularınızla yaşamanız sizi her zaman haklı çıkarmıyor. Mantıklı insanların işini zorlaştırmak tarzınız değil ama, onlar sizi yanlış anlıyorlar. Çevrenizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışmalısınız. Ev ve ailenizle ilgili huzursuzluk kaynağını yok etmek sizin elinizde.
BAŞAK:
Maddi bağlantı kurduğunuz kişilerin işlerinden dolayı olan gecikmelere kafanızı takmayın. Hatasız iş yapmaya çalışıyor olmanız dikkat çekiyor. Gizli düşmanlarınızın olması sizi ilgilendirmemeli. Çünkü siz, taviz vermediğiniz zaman çok başarılı oluyorsunuz. Hassas bir gününüzdesiniz.
TERAZİ:
Yeni insanlarla tanışmanın tam sırası. Böylece, eski ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmiş olacaksınız. Çevrenizde beğenilen bir kişi olmanız, başınızı gereksiz bir şekilde ağrıtıyor. Bugün iletişim konusunda duygusal saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz.
AKREP:
Sizden beklenen performans çok fazla olmasına rağmen siz olayları kolayca denetleyebiliyorsunuz. Bugün, bilinçaltınız fazla dolu. Olayları kafanıza fazla taktığınız için, yanlış sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Derin dinginliğinizi yeniden yapılandırmalısınız.
YAY:
Öfkenizi içinizde biriktirerek, sevdiğiniz kişiye tepkili davranmamalısınız. Bugün coşkulu bir gününüz. İkili ilişkilerinizde, geleneksel tanımlara uymadığınız için kendinizi suçlu hissetmeniz yersiz. Sadece açık ve net olmanız yeterli.
OĞLAK:
Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız ve kısa vadeli sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapıyor. Bugün iyi niyetle yaklaştığınız her konuda başarı sağlıyorsunuz. Artık eski dostlarınızı hatırlamalısınız. Sağlığınız konusunda, ortopedik sorunlarızı düşünerek hareket etmelisiniz.
KOVA:
Hem kendinizi hem de çevrenizi öyle bir şekilde yönetiyorsunuz ki, sizi takdir etmemek mümkün değil. Bugün işinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız, görüşlere ihtiyacınız olacak. Geceleri erken yatmayı denemelisiniz.
BALIK:
Başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu paslaşma içinde, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Bugün çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki, dostlarınız her an sizi yanlarında görmek istiyorlar. Sağlığınız konusunda fazla hareket ederek bünyenizi zorluyorsunuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA