• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.09.2014, 00:00
KOÇ:
İlişkilerinizde olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz. Bugün, çocuklarınızın ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceksiniz.

BOĞA:
Bugün, evinizde misafir ağırlamanız mümkün. Kuzenler ve yeğenlerin biraraya gelme olasılığı güçlü. Aile içi olayların ve iletişimin güncellik kazanması sonucunda, uzun zamandır beklediğiniz ortamı yakalayacaksınız. Beklediğiniz haberlerle ilgili gelişmeler gündeme gelecek.

İKİZLER:
Maddi konulara yaklaşım tarzınız son derece dürüst. Birlikte iş yaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacak ve kişisel isteklerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayacaksınız. Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün.

YENGEÇ:
Aile içi konuların tekrar ortaya çıkması söz konusu. Kendinizi daha olumlu ve yaratıcı hissedecek ve onların maddi anlamda duygusal ihtiyaçlarına cevap vereceksiniz. Bugün, disiplinli davranmakla bir çok başarıyı garantileyebilirsiniz.

ASLAN:
Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz. Bugün, dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz.

BAŞAK:
Bilinçaltınızdaki düşünceleri yaşama aktarma konusunda pratik davrandığınız bir gün. Kişisel becerinizi destekleyici gücü kendinizde buluyorsunuz. Düşüncelerinizi paylaşma konusunda cimrilik yapabilir ve olayları içsel olarak abartabilirsiniz. Bugün mesleğinizle çalışmalara önem vereceksiniz.

TERAZİ:
Hobilerinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı hissedeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz.

AKREP:
İnatçı yapınızı daha belirgin bir hale getirmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, olayların üstesinden gelebilecek yeterli enerjiye sahipsiniz. Kendinizi ispat edecek gerekli çabayı göstermeniz, sizi olumsuz kılabilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendi gücünüzü ortaya koyacak çalışmaları tercih etmeyi yeğleyeceksiniz.

YAY:
Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Toplumsal konularda istediğiniz performansı, duygusal ihtiyaçlarınızı da, ön plana alarak ortaya çıkarıyorsunuz. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız.

OĞLAK:
Bugün, sevdiğiniz işleri yapmaktan yanasınız Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışarak ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz. Yaşamınızı gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin.

KOVA:
Eşinizle aranızda güçlü bağların oluşması sizin de hoşunuza gidecek. Yapacağınız çalışmalarda, onunla güç birliği içinde olacaksınız. Bugün, değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz.

BALIK:
Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. İş ayırımı yapabilir ve sevdiğiniz çalışmalara öncelik tanıyabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA