• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.10.2014, 00:00
KOÇ: Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek. Araştırmacı yönünüzü deneyimlerinizle birleştireceksiniz.
BOĞA
Güneş tutulmasının etkisiyle; Boğaların hayatları ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. İçsel enerjileri ve farkındalıkları artıyor. İş hayatınızda yaşadığınız yanlışlıklar artık sona eriyor.
İKİZLER
Geçmişle ilgili sorunları ortaya çıkabilir. Elektronik eşyaları bozulabilir. Aynı zamanda Yönetici gezegenleri Merkür de Retro yapıyor. Aksilikler canlarını sıkacaktır. İletişim kopukluğu sorun yaşatacaktır.
YENGEÇ
Özel ve iş hayatları önem kazanıyor. Eski sevgililer ortaya çıkacak. Sırlar çok önemli. Rakiplerle başları derde girebilir. Yanlış sarf edilen bir kelime emek verilen bir işin sonunu getirebilir.
ASLAN
Korku ve endişeleri geride bırakmalılar. Sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Özellikle iskelet sistemleri önem kazanacak. Kendilerine güvenmeyi öğrenmek zorundalar. Bazı dostlarının oyununa gelebilirler.
BAŞAK
İstedikleri mülke kavuşuyorlar. Hayatlarında kendilerine eşlik eden kişilerin olanaklarından faydalanacaklar. Eski kırgınlıkları ve kalp acılarını geride bırakma konusunda evrenin sesine kulak vermeliler.
TERAZİ
İş hayatlarıyla ilgili yeni planlamalar yapacaklar. Bazı iş arkadaşlarının gerçek yüzlerini görecekler. Düşmanlarının sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacaklar. İlişkilerinde devam eden sorunları yüzleşerek çözecekler.
AKREP
Aşk hayatlarında yeni bir dönem başlıyor. Sorunlu bir ilişki varsa bitebilir. Bazı akrepler evlilik ve beraberlik kararı alacaklar. Karlı yatırım ve ortaklıklar onları bekliyor. Anlık öfkelerin akışı onlara zarar verebilir.
YAY
Şüpheci yaklaşımlarınız dost kaybına neden olabilir. Geçmişte zararı dokunmuş kişiler de ders vermek fırsatları karşılarına çıkacak. Kontrollü gitmeleri şart. Dostluklar ve onlarla yapılan işbirlikleri önem kazanacak.
OĞLAK
Geçmişi geride bırakmanın zamanı geldiğini anlıyorlar. Aşklarına sahip çıkacaklar. Önemli konuları ele alacaklar. Hayata artık pozitif bakmak isteyecekler. Cesaret isteyene işlerin sorumluluğunu almaktan çekinmeyecekler.
KOVA
Yeni iş teklifleri onları bekliyor. İmza atarken dikkatli olmaları gerekiyor. Yaşam alanları daralabilir ve eksilme riski yaşayabilirler. Eşin iş durumları ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Geçmişle ilgili yüzleşmeler ortaya çıkabilir.
BALIK
Olumlu bir etkileşim onları bekliyor. Hayallerini gerçekleştirecekler. Finansal konularda yenilenme söz konusu. Hayatın akışı içinde sürpriz oluşumlar onları bekliyor. Toplantılar ve organizasyonlar onları bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA