• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.10.2014, 00:00
KOÇ:
Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununun yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz.

BOĞA:
Çevresel koşullardan şikayet etmek yerine renkli hale getirmek sizin elinizde. Bugün Ay'ın konumu, arkadaşlarınızla bir araya gelerek romantik anlar yaşamanıza neden olacaktır.

İKİZLER:
Maddi konularda duygusal davranmak sizi yanlış yönlendiriyor. Çünkü, söz konusu sevdikleriniz olduğu zaman harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz. Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin.

YENGEÇ:
Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız haber, kısa süreliğine de olsa sizi anılarınıza döndürebilir. Yeni durumunuzla ilgili değişen şartlarınızı yeniden gözden geçirmek istemeniz, sizi farklı durumlara hazırlıyor.

ASLAN:
Bugün, maddi kaynaklarınızla ilgili inatçı tavırlar sergilemeniz, duygusal yönde sizi olumsuz etkileyebilir. Karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz.

BAŞAK:
Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranış biçiminizle ilgili gelişiyor. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz.

TERAZİ:
Gün içinde duygusal davranmanıza neden olacak konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün yaratıcılığınız ve zekanızı ön plana çıkaracak işler peşinde olacaksınız.

AKREP:
Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var.Bugün, ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

YAY:
Maddi konularda duygusal davrandığınız zaman kaybettiğinizi bildiğiniz halde, aynı hataları yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Bugün Ay bilinçaltınızı etkiliyor ve geçmiş ve gelecek muhasebesi yapıyorsunuz.

OĞLAK:
Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz.

KOVA:
Ay tepe evinizde ilerliyor ve mesleki konularda kendinizi hazır hissettiğiniz konular var ve dışa yansımayan fakat, sadece kendinize itiraf edebildiğiniz hisleriniz için hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz.

BALIK:
Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Girişimci yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA