• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.10.2014, 00:00
KOÇ:
Yönetici gezegeniniz Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün kişisel kararlardan çok, işbirliği içinde olmayı yeğliyorsunuz. Bu özelliğiniz kayıp yerine kazanç getirecek. Siz düzen insanısınız.

BOĞA:
Yeni insanlarla tanışmanın tam sırası. Böylece, eski ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmiş olacaksınız. Çevrenizde beğenilen bir kişi olmanız, çoğu kez başınızı gereksiz bir şekilde ağrıtıyor.

İKİZLER:
Başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle paslaşmalar yaparak, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Çevrenizle paylaşacak öyle çok şey var ki. Dostlarınız sizi yanlarında görmek istiyor.

YENGEÇ:
Öfkenizi içinizde biriktirerek, sevdiğiniz kişiye tepkili davranmamalısınız. Bugün, coşkulu bir gününüz. İkili ilişkilerinizde, geleneksel tanımlara uymadığınız için kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

ASLAN:
Hatasız iş yapmaya çalışıyor olmanız çevrenizde dikkat çekiyor. Gizli düşmanlarınızın olması sizi fazla ilgilendirmemeli. Çünkü siz, taviz vermediğiniz zaman çok daha başarılı oluyorsunuz.

BAŞAK:
Duygularınızla yaşamanız sizi her zaman haklı çıkarmıyor. Mantıklı insanların işlerini zorlaştırmak sizin tarzınız değil ama, onlar sizi yanlış anlıyorlar. Çevrenizle mesafenizi korumalısınız.

TERAZİ:
Bilinçaltınız dolu. Olayları kafanıza fazla takıp, yanlış sonuçlara gidiyorsunuz. Her zamanki dinginliğinizi yeniden yapılandırmalısınız. İhtiyacınız olan şeyin, iyi bir dinlenme olduğunu unutmayın.

AKREP:
Ay kombinasyon burcunuz İkizler'de ilerliyor ve aşk yaşantınız hareket kazanıyor. Aşkta farklı olduğunuzu hiç kimseye anlatamıyorsunuz. Özgürlük ve dostluk duygularınız her şeyin önüne geçiyor.

YAY:
Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız ve kısa vadede sonuç almanız, sizi çevrenizde ilgi odağı yapıyor. Bugün iyi niyetle yaklaştığınız her konuda başarı sağlıyorsunuz. Dostlarınızı aramalısınız.

OĞLAK:
Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkilerinizi duygusal boyutlarda ele almanıza neden olacak. Güçlü bir Güneş etkisi içinde olduğunuz için, çevrenize karşı baskıcı tutumlar sergileyebilirsiniz.

KOVA:
Ay, aile ve yuva evinizi etkiliyor. Dostlarınızla birlikte yapacağınız çalışmaların kazandıracağı manevi prestij sizi olumlu etkiliyor. Para ile ilgili gecikmelerde kimseyi suçlamamalısınız.

BALIK:
Hem kendinizi hem de çevrenizi öyle usta bir şekilde yönetiyorsunuz ki, takdir etmemek mümkün değil. Bugün işinizde duygusal doyum sağlamak için, çevrenizin görüşlerinize ihtiyacınız olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA