• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.11.2014, 00:00
KOÇ:
İş konusunda durum değerlendirmesi yapmalı, olanaklarınızı ve ihtiyaçlarınızı asgariye indirmelisiniz. Karşınıza birçok fırsat çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz.
BOĞA:
Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Çevrenizde oldukça cazibeli bir hava estireceksiniz. Herhangi maddesel bir yatırımınız varsa beklemelisiniz.
İKİZLER:
Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecek. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir gün.
YENGEÇ:
Harcamalarınızın artışı sizi üzmek yerine sevindirecek. Pahalı kıyafetler alıyor ve kendinizi gösterişli ortamlara hazırlıyorsunuz. Çevrenize kendinizi doğru ve olumlu bir şekilde sunacaksınız.
ASLAN:
Eski bir aşkın yeniden karşınıza çıkması canınızı sıkabilir. Her şeyi olduğundan farklı yönleriyle değerlendireceksiniz ve düşüncelerinizde yoğun bir karmaşa meydana gelecek. Sakin kalmalısınız.
BAŞAK:
Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olacaksınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine işlerinize odaklanmalısınız.
TERAZİ:
Paranızı harcarken dikkatli olun ve küçük detaylardan uzaklaşmayın. Yeni projelendireceğiniz çalışmaların alt yapısını kurarken, düşüncelerinizi kesinlikle hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.
AKREP:
Kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakileri anında etki altına alıyorsunuz. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız.
YAY:
Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. Uykusuz kalmamaya özen göstermelisiniz.
OĞLAK:
Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Sağlığınız genel anlamda iyi seyrediyor.
KOVA:
Yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı, gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere katılabilirsiniz. Sosyal ve aşk ilişkilerinizle yeni durumlarla karşılaşacaksınız.
BALIK:
Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek. Aşk yaşamınızda görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir. Geçmişte yaşadığınız bir ilişki tekrar gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA