• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.11.2014, 00:00
KOÇ: Kendinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz. İlginç ve özgür fikirler üreterek, duygusal enerjinizi ortaya dökeceksiniz. Bireyselliğinizi belirginleştirecek çalışmalar içine girebilir ve bu konuda çevre desteği isteyebilirsiniz.
BOĞA: Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirmek istiyorsanız, destek almalısınız. Başkalarının problemlerini çözme konusunda ilginç fikirler üretiyorsunuz. Düşüncelerinizi saklamadan ifade etmelisiniz.
İKİZLER: Toplumsal ilişkilerinizi gözden geçirme zamanı geldi. Karşılıklı çıkarların olumsuzluklara neden olmaması için her konuda esneklik arıyorsunuz. İnsanların düşünceleri sizi olumlu etkileyecek.
YENGEÇ: Fikirlerinizdeki ani değişimler, kararlı götürdüğünüz konularda çelişkiler yaşamanıza neden olabilir. Bugün, ideallerinizi savunurken, yanlış saplantılardan kendinizi korumalısınız.
ASLAN: Elinize geçecek fırsatları planlı bir şekilde uygulamak isteyeceksiniz. Günün şartlarını lehinize çevirmek için, her türlü donanıma sahipsiniz. Fikirlerini kabul ettirmede ısrarcısınız.
BAŞAK: Aklınıza gelen her türlü projeyi çevresel şartlarla bağdaştırmasını iyi biliyorsunuz. Partnerinizle olan duygusal iletişiminizde yoğunluk var. Duygusal gereksinimleriniz doğrultusunda olumlu adımlar var.
TERAZİ: İşlerinizle ilgili pürüzlere hiç kimseyi karıştırmak istemiyor ve kendi bireyselliğinize önem veriyorsunuz. Bugün, karşı tarafın önerilerine uyum sağlamak istemeyebilirsiniz.
AKREP: Karşılıklı görüşmelerde gücünüzü ortaya koyacak ve ikna etme konusunda başarılı bir performans çizeceksiniz. İlişkilerinizde ilginç gelişmeler var. Organizasyon çalışmalarınızı ortaya koyuyorsunuz.
YAY: Kendinizi değiştirmek için gerekli çabalarınız olumlu sonuç veriyor. Yaratıcılığınızla, gündemi meşgul edecek çalışmaların içinde bulunacaksınız. Üstlerinizin size güvenmesi ile daha aktif olacaksınız.
OĞLAK: Çevrenizi olumlu görüşlerinizle etkileyeceğiniz bir gün. Bulunacağınız ortamlarda sizden etkilenecek kişilerin daha sonra iletişime geçmeleri muhtemel. Girişimci ruhunuzu dengelemeniz gerekebilir.
KOVA: Ruhunuzun derinliklerinde sakladığınız duygular sizi rahatsız edebilir. Bazen, her şeyi farklı algılıyor, çevrenize bunu hissettirmek istemiyorsunuz. Sonunda sizin haklı çıkmanız, zaman kaybetmenize neden olabilir.
BALIK: Tavırlarınızda incelik ve nezaket hakim. Partnerinizle her konuda düşünce paslaşmaları içinde olacaksınız. Bugün, olanaklarınızı gözden geçireceksiniz. Duygusal gerilimlerden uzak kalmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA