• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu şölen kaçmaz! GÜRKAN ERTAÇ

Bu şölen kaçmaz!

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.04.2014, 00:00
Erkekler ve Bayanlar Teledünya Süper Kupa Dörtlü Final müsabakaları bugün İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda başlıyor. Türkiye'nin hem bayan hem de erkeklerdeki en iyi 8 takımın mücadele edeceği Süper Kupa maçları büyük heyecana sahne olacak. 3 gün sürecek ve her gün birbirinden güzel 4 maça sahne olacak Süper Kupa finalleri, İzmirlileri adeta voleybola doyuracak. Erkeklerde Avrupa CEV Cup Şampiyonu Fenerbahçe Grundig, Şampiyonlar Ligi finalisti Halkbank, İstanbul Büyükşehir ve Maliye Milli Piyango kupa için kıyasıya yarışıcak. Bayanlarda ise kadrosunda dünya yıldızlarını barındıran Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra, Fenerbahçe ve Galatasaray Daikin mücadele edecek. Ne diyelim, bu kadar üst düzey takımı aynı gün aynı salona sokup ard arda izleme fırsatı bulmak pek kolay olmaz. Benden söylemesi bu voleybol şöleni kaçmaz! Bugünün programı şöyle: 13.00 Fenerbahçe Grundig-Milli Piyango, 15.00 Vakıfbank-Galatasaray Daikin, 17.00 Halkbank-İstanbul Büyükşehir, 19.00 Fenerbahçe-Eczacıbaşı Vitra.

Ege sınıfta kaldı

BAYANLAR Voleybol 2.Liginde Ege takımları maalesef kötü bir sezon geçirdi, 9 takımımızdan birini bile Birinci Lige taşıyamadık. KSK, Yaşam Pınarım Karşıyaka, ARKAS, Rota Koleji, Işıkkent, Turgutlu Seramiksan, Salihli Belediyespor ve Balıkesir Belediyespor tüm çabalarına karşın Son aşamayı başarıyla geçemediler, kala kaldılar. Manisa Anemon ise büyük beklentilere karşın ligden çekildi. Seramiksan Play-Off son etapta veda edip yine aynı ligde kaldı.

Karşıyaka birleşmeli

KSK son yıllarda adeta İkinci Ligin gediklisi haline geldi. Ancak garip bir uygulamaya da değinmeden geçemeyeceğim. Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın torunu Koral Kalpaklıoğlu hem Karşıyaka Ana Yönetim Kurulu üyesi, ayrıca da kurduğu Yaşam Pınarım Karşıyaka takımının başkanı. İki takımın da ayrı bütçeleri var, ikisi de Play-Off'a bile kalamıyor. Halbuki iki takımı birleştirseler, Karşıyaka bir şekilde yeniden Birinci Ligde oynar, hatta Avrua Kupalarına bile katılabilir.

BAL hedefi tutturamadı

Erkekler Voleybol İkinci Ligindeki iddialı temsilcimiz Bornova Anadolu Lisesi play-off'ta beklenen başarı göstergesini tutturamadı sezonu kötü kapadı. Bordo-grililer Gaziantep Şahinbey Belediye ve Sivas'ın ardından grupta ancak üçüncü sırayı alabildiler. Başkan Ersan Odaman, diğer kent belediyelerinin takımlara büyük yatırım yaptıklarını belirterek genç bir kadroyla mücadele ettiklerini ama diğer kent takımları önünde umulan sonuçları alamadıklarını söyledi. Odaman, "Biz tam bir kolej takımıyız. Mezunlarımızın desteği bizi ancak bu aşamaya kadar götürebiliyor. İzmir'de de belediyelerhedefe giden takımlara destek vermeli. Beşiktaş ve Şahinbey'i yendik ama biz değil, onlar yola devam ediyor" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA