• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
En kralı voleybol GÜRKAN ERTAÇ

En kralı voleybol

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.08.2014, 00:00
Spor branşları içersinde voleybol Türkiye'nin yüzakı oldu. Filenin Sultanları Dünya Sıralamasında Brezilya, Amerika ve Japonya'nın ardından 4.sıraya yükseldi. Erkeklerde de 9.sıraya çıktık. Futbolda (A) Milli Takımımız birkaç galibiyete rağmen ancak 10.sıraya yükselebildi. Basketbolda erkeklerde Amerika, İspanya, Arjantin, Litvenya, Yunanistan, ve Rusya'nın ardından 7.sıradayız. Önümüzdeki ay başlayacak Bayanlar Dünya Şampiyonasında Türkiye favoriler, madalya adayları arasında gösteriliyor. Dürnya Grand Prix'sinde 18 maç namağlup durumda bulunan ve bu kupada, Amerika, Rusya, Japonya ve Çin, tüm takımları yenen Brezilya'yı 3-2 mağlup eden tek takım olmamız voleybolumuz açısından gurur verici. Sakatlıkları Kübra ve Meliha gibi gençleri kazanan, sakatlıkları geçecek Neslihan gibi bir dünya yıldızını da oynatacak olan Türkiye, sakatlıkları geçecek Seda ve Polen'in de katılımıyla tüm rakiplerini yenecek, şampiyonluğa oynayacak güçte görünüyor. Ne mutlu bize.

Bal-Chokoliva bombalıyor

Uluslararası şirketlerin başında gelen ChokOliva ile birleşen Bornova Anadolu Lisesi BAL, sporsorunun da katkısıyla muhteşem bir kadro oluşturuyor. Bordo-Gri'liler, bir Kanadalı, bir de Belarus'lu smaçörle prensip anlaşması yaptı, ayrıca Voleybol Milli Takımımızın eski kaptanı 42 yaşındaki delikanlı Gökhan Öner'le anlaştı. Gökhan uzun yıllar Arçelik ve ARKAS formalarını giydikten sonra geçen sezon Altınordu forması giymişti. Başkan Ersan Odaman bu sezon 1.Lige banko çıkacak bir kadro oluşturduklarını, ilk sınavı Türkiye Kupasında Milli Piyango, İnegöl ve Maliye Okulları'nın bulundugu gruptan ilk sıradan çıkacaklarını söyledi.

Bu Karşıyaka banko çıkar

Uzun yıllar İzmir Voleybolunu birinci Ligde temsil edip Avrupa'ya bile açılmışken son yıllarda duragan hale gelen Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı yeni sezona bomba gibi giriyor. Yeşil-kırmızılılara doping yapan isim Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Talak. Talak, şube başkanı Vural Budak'la kolkola girerek şubenin mali sorununu çözdü. Dünya voleybolunda saygın oyuncular arasında yer alan eski F.Bahçe'li 1.86'lık Belarus'lu pasör çaprazı Marina Tumas ve 1.92'lik Kazak orta oyuncu Alessia Safronova Kaf-Kaf'ların bomba transferleri. Bu kadro bu haliyle 1.Lige banko çıkar. Ama Karşıyakalı taraftarların desteğiyle tabii. Helal olsun Ali Talak'a...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA