• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tribünler çiçek açtı GÜRKAN ERTAÇ

Tribünler çiçek açtı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.10.2014, 00:00
Bayanlarda Ege voleybolu, '1.Lig'de neden bir temsilcim yok' diye hayıflanırken, diğer taraftan 2. Lig'deki 7 temsilcimiz için tribünlere gelen seyirci sayısı her geçen gün çığ gibi artıyor. Gaziemir Salonu'nda Rota Koleji ile Seramiksan arasındaki maça gidenler salonun çevresinde araba park edecek yer bulamadı. Ama bundan kimsenin şikayeti de yok, hatta mutlular bile. Salonda neredeyse yer yok. 1000 voleybolsever salonu doldurmuş, 200'e yakın Turgutlu'dan gelen Seramiksan taraftarı var. Bir tek kötü tezahurat yok. Rota Başkanı İsmail Yavuz ile Seramiksan Başkanı Bülent Erkul kol kola maç izliyorlar. 7'den 77'ye tribünler çiçek gibi. Seramiksan da evinde rakiplerini konuk ederken tribünlerde yine boş yer olmuyor. Salihli deseniz ona keza. Karşıyaka zaten taraftarıyla iç içe. Arkasspor, Alsancak seyircisi ve altyapılarıyla tribünleri renklendiriyor. Yani bu sezon 2. Lig'de bir Ege takımı tribünlerin katkısıyla 1. Lig'e mutlaka çıkacak, bizler buna inanıyoruz. 1. Lig'de birçok kulüp bu tabloyu göremiyor, Ege voleybolu bu konuda da lider...

18'lik delikanlı ligi sarsacak

ARKAS-G.Saray maçı oynanıyor. Ligin en çetin maçlarından biri. ARKAS'da fidan gibi bir delikanlı, yaşından çok büyük olgunlukla smaç vuruyor, etkili servisler atıyor, manşet alıyor. Osman Çağatay Durmaz 1996 doğumlu. 1.96 boyunda, müthiş bir sıçrama yeteneği var. 3.55 metreye kadar yükselebiliyor. Gençlerin yetişmesine büyük katkı yapan antrenör Glenn Hoag onu ilk 6'da sahaya sürüyor ve çok da iyi yapıyor. Edineceği tecrübeyle yakın gelecekte ARKAS ve Voleybol Milli Takımımız çok büyük bir yeteneği kazanmak üzere. Çağatay'ı alkışlıyor, başarılar diliyoruz.

BAL Chokoliva içerde, ARKAS deplasmanda


Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde ARKAS sezonun en uzun deplasmanına çıkıyor, pazar günü saat 14.00'te Erzurum'da Palandöken Belediyespor ile karşılaşıyor. Erkeklerde İzmir'in temsilcilerinden BAL Chokoliva yarın Atatürk Voleybol Salonunda saat 14.00'te Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni ağırlarken, aynı saatte TFL Altekma, Bigadiç Belediye ile deplasmanda karşılaşıyor. Bayanlar 2.Ligde pazar programı: 13.00 Balıkesir B.-Bayramiç, 14.00 Seramiksan-Arkas, 14.00 Anadolu Üniv.-Salihli B., 14.00 Antalya B.Ş.B-ROTA, 16.00 Işıkkent-Asrın Group KSK.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA