• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS gümbür gümbür GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS gümbür gümbür

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.10.2014, 00:00
Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde deplasmanda İnegöl Belediyesi'ni 3-0 mağlup eden Arkas Spor, ligde 3. haftayı averajla lider geçti. Lige 3-1'lik Galatasaray FXTCR galibiyetiyle başlayan Arkas Spor, ikinci haftada deplasmanda Palandöken Belediyesi'ni ve dün yine dış sahada İnegöl Belediyesi'ni 3-0'lık sonuçlarla yenerek ilk 3 haftayı kayıpsız geçti.
Üçüncü haftayı Halbank'la aynı puanla ve averajla lider geçen Arkas Spor, 4. haftada yarın İzmir'de Beşiktaş'ı konuk edecek. Mavi beyazlı ekip, Beşiktaş maçının ardından Avrupa Kupaları mücadelesine salı günü oynayacağı müsabakayla başlayacak. Ligde şampiyon adaylarından F.Bahçe'8i8, İsta8nbul Belediyesi'ne 3-2 yenilmesi, Halkbank'ın da Şahinbey'e set vermesi ARKAS'ın şampiyonluk hedefini güçlendiren sonuçlar olarak dikkat çekti. Türkiye'yi bu sene CEV Kupası'nda temsil edecek Arkas Spor, ilk turda Bulgar CVC Gabrovo ile yapacağı maçların ikisini de İzmir'de oynayacak. Bulgar ekibinin isteği üzerine iki ekip arasında Bulgaristan'da oynanması gereken müsabaka 4 Kasım Salı günü İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 19.00'da, rövanş maçı da bir gün sonra yine İzmir'de yapılacak.

Fenerbahçe zirvede


Bayanlar Voleybol Birinci Ligi ilk hafta sonunda F.Bahçe Grundig averajla liderliği aldı. İlk üç sıradaki Fenerbahçe Grundig, VakıfBank ve G.Saray Daikin, rakiplerini 3-0'lık net skorlarla geçti. Haftanın çekişmeli maçlarında ise Eczacıbaşı VitrA, Nilüfer Belediye'yi, İdmanocağı da İlbank'ı 3-2 mağlup etti. Haftanın en skorer oyuncusu 27 sayıyla Nilüfer Belediye'den Yuslenis Alvarez Herrera oldu. Herrera'yı 25 sayıyla Çanakkale Belediye'den Elzbieta Skowronska ikinci, 23 sayıyla da Eczacıbaşı VitrA'dan Jordon Larson üçüncü sırada izledi. Sonuçlar: VakıfBank-Bursa Büyükşehir B.: 3-0, F.Bahçe-Sarıyer B.: 3-0, Nilüfer B.-Eczacıbaşı VitrA: 2-3, Yeşilyurt-G.Saray: 0-3, Beşiktaş-Çanakkale B.: 1-3, İlbank-İdmanocağı: 2-3.

Egeliler nefes nefese

Ege Ligi olarak adlandırdığımız Bayanlar Voleybol İkinci Liginde Asrın Group KSK, Balıkesir Belediye, Rota Koleji, Salihli Belediyespor ve Seramiksan arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürüyor. Lider Karşıyaka, Işıkkent'i 3-0 yendi ama, voleybolu açık söyleyelim umut vermedi. Takımda yabancı oyuncuların kollektif oyun için çaba sarfetmeleri gerektiği ortada. İyi manşet alınamıyor, çok servis kaçırılıyor. Değerli genç antrenör Alper Erdoğuş'un da takımda kaynaşmayı sağlamak için çabaladığı görülüyor. Işıkkent'in gençlerle oynamaya çalıştığı voleybola bayıldım. Rota Koleji, Antalya'da beklendiği gibi iyi oyunla 3-0'lık galibiyet aldı. Salihli Belediyespor'un Eskişehir'deki galibiyeti, Gül İlter ablalarına bir doğum armağanı oldu. Seramiksan-ARKAS maçı kaliteli bir voleybola sahne oldu, Turgutlu ekibi 3-1 ile kazanmasını bildi. Balıkesir Belediye, 3-0'lık Yeşil Bayramiç galibiyetiyle "Yarışta ben de varım" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA