• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Avrupa’yı titrettik GÜRKAN ERTAÇ

Avrupa'yı titrettik

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.11.2014, 00:00
Kadınlar Voleybolda tüm temsilcilerimiz maçlarını kazanarak rakiplerine gözdağı verdi. DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda F.Bahçe Grundig, deplasmanda Romen Stiinta'yı, özellikle G.Koreli smaçörü Kim Keong'un muhteşem oyunuyla 25-13, 25-16 ve 25-21 ile ezdi. Bu kupada E Grubu'nda da VakıfBank, Sırbistan'ın Partizan Vizura takımını kolay geçti, Kübra ve Vasileva'nın etkili oyunlarıyla setleri 25-18, 25-10 ve 25-19 almayı başardı. Eczacıbaşı VitrA ise, güçlü Rus rakibi Omicha Region'u Neslihan'ın akıllı oyunuyla 25-18, 25-18 ve 25-23 ile set vermedi. Challenge Cup'ta G.Saray Daikin, Fransız Rocheville Le Cannet'a nefes aldırmadı, 3-0 ile geçti. Zaferler bununla da kalmadı, bu kupada Bursa B.Belediye, Avusturya UVC Holding'i, İlbank da, Bulgar Levski Sofya'yı 3-0 yendi. Erkeklerde ARKAS, CEV Cup'da Bulgar Gabrovo'yu 2 maçta 3-0 ile gövde gösterisi yaparak yolladı. F.Bahçe, Treiadan 3-2 sıyrıldı. İst.B.'nin, Çek Brno'yu 3-1 yenmesi başarılar dizisine bir halkaydı. Avrupa Kupalarında elimize su dökecek yok..

ARKAS için salona

Yarın 16.00'da İzmir Atatürk Voleybol Salonunda müthiş bir maç var. ARKAS, kendisi gibi şampiyon adayı, kendisi gibi namağlup Halkbank ile karşılaşıyor. Lacivert-beyazlılar ligde 5 maç oynadılar, tamamını kazandılar, Halkbank da öyle. ARKAS'ta Schmitt, Tillie ve Marshall'ın sergileyeceği oyun maçın kaderini çizecek. Halkbank'ın silahları da Sokolv, Kubiak ve Mozdzonek. İzmirli voleybolseverler; bu maç kaçmaz. Haydi ARKAS'ın kazanması için desteğe koşalım, moral verelim.

Tatlı yiyelim tatlı oynayalım

Bornova Anadolu Lisesi, İzmir'de süper yetenekleri yetiştiren nadide bir okul. UGS Gıda Zinciri ise 20 yıldır FDA denetimli tesislerinde Amerika'dan, Kanada'ya, Yeni Zelanda'ya kadar ihracat yapan bir dev. Dünya pazarları için yıllardır zeytin üreten UGS uzmanları, zeytin ve çikolotayı buluşturarak ChokOliva'yı yarattılar. Tamamı gerçek meyvelerle üretilen ChokOliva dünyanın ilk çikolatalı zeytini kreması. Chokoliva yaratıldı, sevildi de spora büyük katkısı oldu, oluyor. Çünkü BAL'ın 1980 mezunu UGS Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bozkurt, vefa göstererek voleybolda BalChokoliva'nın yaratılmasını sağladı. Kendisi de eski bir sporcu olan Bozkurt, "Voleybol takımımızın başarısı, bu centilmen spor dalındaki güzel maçlar bizi de mutlu ediyor. BalChokoliva'yı kısa zamanda Birinci Ligde oynarken görmek, Avrupa'ya açılmasını izlemek istiyoruz" diyor. Erol Bey'i çok azimli gördüm. Bu spor adına ona minnet borçluyuz.

Saint Joseph Plaj Ligi'nde
TVF Profesyonel Plaj Voleybolu Ligi bugün İzmir Atatürk Voleybol Salonu önü plaj voleybolu kortlarında oynanacak ilk ayak maçlarıyla başlıyor. Toplam 10 ayaktan oluşacak ligde İzmir'i Saint Joseph'liler Spor Kulubü temsil edecek. Saat 09.00'da açılış maçında Halkbank ile karşılaşacak olan Saint Josep'liler, yarın Beşiktaş ve Team Island ile karşılaşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA