• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Avrupa’yı titrettik GÜRKAN ERTAÇ

Avrupa'yı titrettik

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.12.2014, 00:00
Türk Voleybolu artık Avrupa'da bayan ve erkeklerde hegemonya kurdu, başta Fransızlar, İtalyanlar, tüm rakipleri silip süpürüyoruz. Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank, F.Bahçe ve Eczacıbaşı Dörtlü Finale doğru koşuyor. G.Saray, CEV Kupası 2. tur rövanşın deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos ekibini 3-0 yenerek 4'lü finale yükseldi. Challenge Cup'ta Bursa B.Belediye, Çek Olomouc'u 3-0 yenerek 4. tura çıktı, Challenge Cup'ta lbank, Romanya'nın Romprest takımını 3-1 yenerek tur atladı. DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Arkasspor, Fransa'nın Ajaccio takımını 3-1 yenerek 'Sekizli Finallere' yükseldi, Halkbank, aynı kupada Fransa'nın Tours'u 3-1 yendi, 8'li finali garantiledi. Fransa'nın Paris Volley takımına 3-1 yenilen Fenerbahçe, güçlü Rus ekibi Belogorie Belgorod'u İstanbul'da yenmek zorunda. CEV Kupası 2. tur rövanşında İst.BŞB, Hollanda'nın Draisma takımını 3-0 yendi, ilk maçı da 3-1 kazandığı için tur atladı. CEV Challenge Cup 3. turda G.Saray, Bosna Hersek Jedinstvo'yu 3-0 yenip 8'li finale kaldı.

Balspor gümbür gümbür gidiyor

Erkekler İkinci Ligde İzmir'in güçlü sesi BalsporChokoliva arayı açarak şampiyonluğa koşar adımlarla gidiyor. Tecrübeyle gençliği birarada götüren bordo-grililer şu anda 27 puanla zirveyi koruyor ve en yakın takipçisi Afyonkarahisar'ı 4 puan geride bırakıyor. Bu takımla 2.devrede İzmir'de oynayacakları için de çok büyük avantaja sahipler. Düzce Belediyespor ise 21 puanla üçüncü sırada. Yarın Düzce'de 16.00'daki maç hayli çetin geçecek.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA