• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kimsin lan sen? HAKAN URGANCI

Kimsin lan sen?

hakan.urganci@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.09.2014, 00:00
Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan'ın programına iki karısını da öldürmüş bir adamı çıkarması çok tartışıldı. Sayan, kendisini savunurken, 'Ben de çok çektim bu adamlardan' dedi. Ayrıca 'Ben polis değilim, savcı değilim' diye de ekledi ki katılırım bu sözlerine. Ancak haber ve tartışma programlarında katiller ve psikololglar birlikte program yapıp değerlendirmede bulunabilirler belki ama 'eğlence programı' görüntüsündeki bir formatta katille sohbet ve onun güzelliğine ima, elbette insanlarda hoş çağrışımlar yapmaz. Siz de bilirsiniz ki Seda Sayan'ın programına her önüne gelen çıkamaz. Bu kadar izlenen bir programa çıkmak insanı mağdur gibi mi gösterir sizce yoksa bir şöhret adayı gibi mi?
Konu burada bitmiyor. Bazı CHP milletvekillerinin ve vatandaşın RTÜK şikayetleri üzerine Sayan , 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın derim ama bana dokunanı da perişan ederim' deyiveriyor. Ah be Kadırgalı! İşte seni eleştirdiğimiz noktalardan en önemlisi... ' Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, benim anamı öldürmeyen katil bin yaşasın!' zihniyetinedir eleştiri... Sonra da ekliyor: 'Ben Seda Sayan'ım! Siz azınlıksınız. Siz kimsiniz be!'
Sayın Sayan, (Sayın küçük harfle Sayan büyük harfle çünkü isim unvanı geçmiş) bu millet, bir dönem, azınlık diye ötekileştirilmekten çok çekti. Belki çekenlerden biri de sizdiniz... Bari siz yapmayın bunu! Siz Seda Sayan'sanız yapmayın en azından...
Böyledir işte bu millet, zayıftır hafızası... Kavga öncesinde bir haller olur, herkes unutur kim olduğunu ve karşı tarafa rica eder hatırlatmasını...
- Kimsin lan sen ?
- Asıl sen kimsin oğlum? Kimsin sen uleaaan!

Geçtiğimiz yazın 'en'leri


En iyi mekan: Paparazzi. Ne zaman gelirsen gel, kaç yaşında olursan ol, eğlenirsin. Coşarsın. Yıllar yılı hiç değişmedi.
En hızlı yayılan mekan: Tektekçi. Ahtapot gibi mekan. Çeşme'deki tüm Tektekçi'leri gezerek bir Çeşme turu yapmanız mümkün.
En iyi beach: Quente Beach Club. 'Abi oraları hep rezerve be! Üstelik benim bölgem değil' diyen plaj/eyalet şeriflerine inat, ailelere yönelik sakin işletmesi ve güzel deniziyle.
En iyi plaj partisi: Bestylish/ Kum Beach. Diva ve Dora'nın harika dergi partileri ile başabaş giden Bestyle dergi partisi, plaj konseptiyle burun farkıyla ipi göğüsledi.
En iyi sürpriz parti: Arda Büyükkoyuncu'nun sevgilisi Ceren Olcayto'ya evlilik teklifini (gelinin haberi olmadan) sürpriz bir düğün şeklinde tasarladığı deli işi.
En iyi sosyal yardım kampanyası: Işıltılı Replikler ismi altında İzmir'in tanınmış kişilerinden oluşan amatör oyuncu kadrosuyla hazırladığı ve 3 bin kişiye ulaşan Artiz Mektebi adlı oyun. Geliri tamamen EÇEV'e bırakıldı.
En iyi gönüllü organizasyon: Kültür modern, Uğur Sayınbatur ve Renin Yükseler'ce çalıştırılan ve yine İzmir'in tanınmış kişilerinden oluşan amatör seslerden oluşan Film Müzikleri Korosu'nun Havagazı'nda verdiği müthiş konsept konser.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA