15 Bin Kişiye Pilav İkramı

15 Bin Kişiye Pilav İkramı
Kahramanmaraş Saçaklızade Vakfı tarafından geleneksel hale getirilen Kutlu Doğum etkinliğinde 15 bin kişiye etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

 Saçaklızade Vakfı’nca 1999 yılından bu yana devam ettirilen etkinliğin 15’nci yılı dolayısıyla bu yıl 15 bin kişiye etli pilav ve ayran dağıtıldı. Abdülhamidhan ve Çarşıbaşı Camilerinde Cuma Namazı sonrasında gerçekleştirilen etkinliklerde dualar edilip, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa’ya Salavat-ı Şerifler gönderildi.

  Vakıf Başkanı Ali Demirdöven, geleneksel hale getirdikleri etkinliği bu yılda gerçekleştirip, peygamber sevgisiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Demirdöven, “1999 yılından bu yana bu etkinliği düzenliyoruz. Derneğimizin 15'inci yılını kutladığımız bu yıl 15 bin kişiye pilav ikramında bulunuyoruz. Bunu ancak Allah rızası için yaparız. Peygamber efendimizin doğumuna tevafuk eden bu günlerde, efendimizin hatırına böyle bir etkinlik düzenledik. Peygamber efendimizin sevgisiyle milletimiz coşuyor. Biz de bu durumdan memnun oluyoruz. Bugün de burada devletimiz ve milletimizle omuz omuza dua ediyoruz. Allah tekrar tekrar bu etkinliği yapmayı bizlere nasip etsin" dedi.

  Etkinliğe, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Kahramanmaraş eski İl Emniyet Müdürü Metin Aşık kurum müdürleri ve çok sayıda sanayici katıldı.

654-191.jpg655-345.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.