Çocuklar Eğlendi, Büyükler Sohbet Etti

Çocuklar Eğlendi, Büyükler Sohbet Etti
Şükran Karaaslan tarafından Avşar Yerleşkesinde çocuklara yönelik etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken anne babalar ise bol bol sohbet etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan’ın eşi Şükran Karaaslan tarafından Avşar Yerleşkesinde çocuklara yönelik etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken anne babalar ise bol bol sohbet etti.

Okulların kendi kutlama programlarının ardından Avşar Yerleşkesi içerisinde Bayan Karaaslan tarafından organize edilen ve Bayan Karaaslan’ın misafirleri ile tek tek ilgilendiği etkinliğe şehir dışında olması nedeni ile Rektör Karaaslan katılamazken, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. İsmail Bakan ve Prof.Dr. Mustafa Gül ile birlikte birçok Akademisyen, idari personel ve çocukları katıldı. Müzik eşliğinde palyaçolarla bol bol dans eden çocukların çuval yarışı ise izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Rengârenk boyalar ile yüzlerini boyatan küçükler daha sonra rengârenk uçurtmaları ile bu kez gökyüzünde birbirileri ile yarıştılar.

Anne- Baba ve büyüklerin birbirleri ile bol bol sohbet ettiği, saat 11.00’de başlayan etkinlik saat 14.00’te bitmesi gerekirken uzun bir süre devam etti.

1-059.jpg4-038.jpg6-036.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.