6 VE 13 YAŞINDA İKİ KIZ ÇOCUĞUNU TACİZ İDDİASI 


 

TACİZ OLAYINDA İKİ KİŞİ TUTUKLANDI


 

iki-sapik

 

Karabük’te yaşları 6 ile 13 yaşındaki iki kız çocuğuna taciz ve sarkıntılıkta bulunduğu iddia edilen iki kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre ilk olay, Karabük’te bulunan bir AVM’de meydana geldi. İddiaya göre, bir kamu kurumunda özel güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen S.Ö. (37) alışveriş yapmak üzere girdiği dükkanda, kimsenin olmadığı sırada 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduktan sonra iş yerinden ayrıldı.

6 yaşındaki kız çocuğu bu sırada dükkana geri dönen iş yeri sahibi olan annesine yaşananları anlattı. İşyerindeki güvenlik kameralarını inceleyen Annenin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine şüpheli S.Ö. AVM çıkışında Asayiş ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden S.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi ceza evine gönderildi.

20141120AW248834_01MÜŞTERİ GİBİ GİRDİ TACİZ EDİP KAÇTI
Diğer olay ise Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve iki çocuk babası olan C.Ç. müşteri olarak girdiği iş yerinde annesine yardım eden P.E (13) isimli genç kız çocuğunun yalnız olduğunu gördü. C.Ç. daha sonra kız çocuğunu yanına çağırıp öperek, elle tacizde bulundu. Kızın bağırması ile dükkanın arka tarafında bulunan annesi koşarak gelirken, C.Ç ise hızlıca dükkandan çıkarak kaçtı.

Olayın polise bildirilmesi üzerine eşkali alınan şahıs, Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince ara sokaklarda kıskıvrak yakalandı. Emniyette sorgusu tamamlanan C.Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adliyeye girişinde ve çıkışında rahat tavırları ile dikkat çeken C.Ç gazetecilerin pişman mısın? sorusuna ‘Ben bir şey yapmadım’ cevabını verdi. 'Niye tutuklandınız ve 13 yaşındaki kıza sarkıntılık yaptığınız doğru mu?' yönündeki sorulara ise, “Ben kesinlikle bir şey yapmadım. Kesinlikle iftira” cevabını verdi.

C.Ç daha sonra Karabük T Tipi cezaevine gönderildi.

 

Editör: Haber Merkezi