Derinkuyu Kaymakamı Mithat Can Kutluca’ya Kaymaklı Kasabasındaki Cristal Otel’de veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine İl Jandarma Komutanı Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan, TKKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Okan Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüler,Nevşehir SGK İl Müdür Kemal Duran. Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma,Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar,Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri Serdal Pala ile Hanifi Bostan,Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Şahin, İş adamı Halil Doğan’ın yanı sıra il ve ilçe protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile muhtarlar katıldılar.

Veda gecesinde açılış konuşmasını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Gemici yaptı. Daha sonra Kaymakam Kutluca veda konuşmasını yaptı. Konuşma sonrasında katılımcılar tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Derinkuyu eski Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü emekli Vedat Kaya tarafından müzik resitali verdi.

Derinkuyu onu hiç unutmayacak...Derinkuyu'nun efsane Kaymakamı olarak hep anılacak...!

Genç, Dinamik Kaymakam Mithat Can Kutluca'nın Tayini Çıktı...


Resmi Gazetede yayınlanan kararnameye göre Nevşehir'in Derinkuyu ilçe kaymakamı Mithat Can Kutluca'nın tayini Erzincan'ın Çayırlı ilçesine çıktı.

Görev yaptığı süre boyunca başta kent merkezi rehabilitasyonu olmak üzere birçok konuda Derinkuyu ilçesine önemli katma değerler kazandıran Mithat Can Kutluca, her kesimin sevgisini kazanarak katılımcı yönetim anlayışı ile Derinkuyu'da büyük projeler gerçekleştirdi.

Genç yaşına rağmen önemli hizmetlere imza atan Kutluca'nın önümüzdeki hafta kentten ayrılması ve yeni görevine başlaması bekleniyor

Kaynak: Derinkuyu Haber / Osman AYTEKİN