NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi son dönemlerde ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan ve engellilerin hayatını kolaylaştıran çalışmalardan son derece memnun.

Nevşehir Valiliği başta olmak üzere ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında engellilerin kurumlara ulaşımını kolaylaştıran çalışmalara son dönemde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğünün de eklenmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, kamu kurum ve kuruluşlarında engellilerin ulaşımlarını kolaylaştıran çalışmalarda bulunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Mutlu, “Son yıllarda Nevşehir ili genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte artık engelli vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde bu kurumlara ulaşabiliyor. Emniyet Müdürlüğümüzün ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğümüzün bu yöndeki çalışmaları da bizleri oldukça mutlu etti. Tüm kurum ve kuruluşlara engelli kardeşlerimize yaptıkları bu hizmetten, gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.