Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasına hizmet vermek için Daha Temiz Çevre Daha Temiz Türkiye kampanyası kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Kavak Belediyesine bir adet çöp aracı hibe edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "Daha Temiz Çevre Daha Temiz Türkiye" kampanyası kapsamında Kavak belediyesine bir adet 2014 model Otokar marka çöp toplama aracı hibe  edildi.
Çöp toplama Aracının anahtarını düzenlenen törenle Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit teslim aldı.

Kavak Belediyesine kazandırılan çöp toplama aracının hayırlı olmasını dileriz.


KAVAK BELEDİYESİ'NE  YENİ ÇÖP TOPLAMA ARACI...

Kavak Belediyesinin girişimleri sonucu Çevre ve Şehircilik tarafından bir adet 2014 model Otokar marka çöp toplama aracı Kavak Belediye Başkanı Sayın Celal YİĞİT tarafından teslim alındı.     

    Araç alımıyla ilgili Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com'a değerlendirmelerde bulunan Başkan YİĞİT '' Temiz Toplum Temiz Çevre sloganıyla çıktığımız bu yolda vatandaşlarımıza Kavak Belediyesi olarak en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz ve çalışmaya da devam ediyoruz.

Daha temiz bir çevre ve Kavak için çaba gösterdiklerini ifade eden  YİĞİT ; sürekli gelişen ve büyüyen kasabamıza ikinci bir çöp arabası alınması ihtiyacı doğmuştu. Biz de gerekli başvurularımızı Çevre ve Şehircilik bakanlığımıza yaptık. Aracın alınmasında emeği geçen başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN , Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE , değerli Nevşehir Milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aracımız kasabamıza hayırlı olsun. Allah  bize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin'' dedi.                                                                      

Hamit Resul DOĞAN Kavak kasabasından bildiriyor.../ FİB Haber Merkezi