Kupada Ön Elemeyi Geçecek Kadroya Sahibiz

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kupasında önümüzdeki günlerde Yeşil Kırşehir Spor’a karşı mücadele verecek olan Kırmızı Beyazlı Nevşehir Spor GK, turu geçmenin hesaplarını yapıyor.

03 Eylül 2014 Çarşamba günü Nevşehir Gazi Stadında oynanacak olan Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Yeşil Kırşehir Spor’u yenebilecek güçte olduklarını dile getiren Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, bu maçta taraftarın takıma tam destek vermesini beklediklerini söyledi.

Bu yıl Bölgesel Amatör ligdeki 32 takımında ön eleme turunda mücadele edeceklerine dikkat çeken Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, “Geçen yıl Türkiye kupasında Nevşehir Spor GK olarak ön eleme oynamadan mücadele etmiştik. Ama bu yıl BAL Liginden kupaya dahil edilen 32 takımda ön eleme oynayacak. Yeşil Kırşehir Spor rakibimiz oldu. İlimizde oynayacağımız maçta Yeşil Kırşehir Spor takımı eleyerek uğurlamak istiyoruz. Bu maçta taraftarın takıma tam destek olmasını bekliyoruz. Centilmence geçen güzel bir müsabaka izletmek istiyoruz bu maçta tüm izleyicilerimize. Ön eleme turunda rakibimi yenebilecek kadromuz ve teknik ekibimiz var. İnşallah bu turu kazasız geçtikten sonra bir sonraki turda iyi bir süper lig takımı ile evimizde mücadele etmek, ilimizde güzel bir müsabaka oynamak arzusundayız” açıklamalarında bulundu.