NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Grupta bu yıl şampiyonluk beklenen kırmızı beyazlı Nevşehir Spor GK ligin kaderini belirleyecek önemli müsabakalardan birine çıkıyor.

Deplasmanda Toroslar Belediye Spor ile karşılaşacak olan Kırmızı beyazlılar bu maçtan elde edebileceği puan ya da puanlarla ligde önümüzdeki haftalarda kendisine rakip olabilecek en önemli takımlardan biri ile arasına mesafe koyacak.

5. Hafta sonu itibariyle 9’ar puanlı iki takımın karşı karşıya geleceği Toroslar Belediye Spor – Nevşehir Spor GK müsabakası 26 Ekim 2014 Pazar günü Saat 13.30’da başlayacak. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında puan kaybeden Kırmızı beyazlıların bu müsabakadan çıkarabileceği üç puan yeniden grubun zirvesine tırmanmasını da sağlayacak.

Ligde 6. Hafta karşılaşmalarında Lider Ceyhan Spor kendi sahasında Karaman Belediye Spor’u konuk edecek. Grupta 10 puanlı takımlardan Kozan Belediye Spor Selçuklu Belediye Spor deplasmanında olacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Spor ise Adana Hıdırlıgücü deplasmanında oynayacak.

Bütün müsabakaların aynı gün ve aynı saatte oynanacağı Bölgesel Amatör Lig 4. Grup müsabakalarında liderlik yarışı içerisinde bulunan takımların puan kayıpları Nevşehir Spor GK’nün galibiyeti ile ligin ileriki haftaları için ayrı bir önem kazanacak.

Ligde 5. Hafta müsabakaları sonrasında oluşan Puan durumu Şu şekilde: