İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile Medipol Üniversitesinden oluşan bir heyet Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasına gelerek asırlık anıt ağacı ve Özkonak yeraltı şehrini gezdiler...

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile beraberindeki heyete Özkonak Belediye Başkanı Sayın İlker Yürekli ev sahipliği yaparken yine Özkonaklı Prof.Dr.
Nesrin Becit ve eşide eşlik ettiler...

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın,Özkonak kasabasını Tarihi ve doğal güzellikleri ile misafirperver insanları ile anıt ağacı,yeraltı şehirleri ile keşfetmekten dolayı çok mutlu olduklarını burada en güzel şekilde bizleri misafir eden Özkonak Belediye Başkanı Sayın İlker Yürekli ye teşekkür ediyorum dedi.

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın,Kapadokya bir gökkuşağı gibi çevrelenmiş muhteşem bir görsellik sunuyor bizlere ...Herkesi Kapadokya ve Özkonak kasabasına mutlaka görmeleri ve gelmeleri konusunda tavsiyede bulunuyorum dedi.