Ağabey katili bunu hesaba katamamış!

Kocaali'de ağabeyini öldürmek suçundan 36 yıl hapis cezasına çarptırılan Mustafa Kıroğlu, kararın Yargıtay tarafından onandığını öğrenince tüm mal varlığını satıp yurt dışına kaçmak istedi..

Kocaali İlçesinde yaşayan 48 yaşındaki Mustafa Kıroğlu, 1 Temmuz 2001'de arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı ağabeyi Hayrettin Kıroğlu'nu öldürdü.

Olaydan sonra tutuklanarak cezavine gönderilen Mustafa Kıroğlu, ağabeyini kazara öldürdüğü yönünde ifadesi sonrasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sakarya Ağır Ceza Mahkemesi'nce süren davada delil ve tanık ifadeleri sonucu cinayetin kasıtlı işlendiği kanısına varılınca ağabey katili, 36 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu karar Yargıtay tarafından da onandı.

Yargıtay'ın 36 yıl hapis cezasını onadığını öğrenen Mustafa Kıroğlu üzerine kayıtlı bulunan arsa, bahçe ve fındıklıkları satarak yurtdışına kaçmak istedi. Karar onandıktan iki gün sonra tebligat mahkemeye ulaştı.

Tüm hazırlıklarını yapan ve iki gün sonra yurt dışına çıkmaya hazırlanan Mustafa Kıroğlu Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından Adapazarı şehir merkezinde üzerinde 6 bin 960 TL ile gözaltına alındı.

Polisleri karşısında gören Mustafa Kıroğlu, sağlık kontrolundan sonra cezasının geri kalan kısmını çekmek üzere Sakarya Cezaevi'ne gönderildi.

Haberin Videosu

23 Eki 2014 - 16:00 - Güncel --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 11.875.707 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.