Tarımsal Haber - Tarımsal Bilgi Portalı


Tür: dergi


Adres: Kınıklı mah.
20100 Denizli Merkez
E.Posta:
Web: http://www.etarim.net/


TR: 83,880   Global: 7,180,185

TARIMLA İLGİLİ HABER KAYNAĞINIZ

ETarim.net sitesi tarımla ilgili her şeyi başarılı bir ara yüzle en bilgilendirici içeriklerle okuyucularına sunuyor. Site hem içerik hem de tasarımdaki özeniyle Tarımsal Haber konusunda önemli başvuru kaynağı olma özelliği taşıyor. Tarım her ne kadar insanlığın en eski uğraşlarından olsa da ETarım sitesi teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyor ve Tarımsal Haber konusunda en güncel bilgileri veriyor. Sitede yer alan içerikleri okuyup bilgilenerek tarımla ilgili çalışmalarınızı daha modern bir düzeye taşıyabilir, en son gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Tarımla ilgili bir şeyler okumak hoşunuza gidiyorsa veya tarım konusunda bir sorunuz varsa ETarım sitesi tam size göre. Tarımsal haberlerden, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz tarım foruma, tarım desteklerinden gıda sağlığa kadar tarımla ilgili en doğru en kapsamlı içeriklere ulaşabilirsiniz.

TARIMSAL HABER DEYİNCE ETARIM

ETarım sitesinin en sık güncellenen kategorilerinden biri de Tarımsal Haber. Bu kategoride Tarım dünyasıyla ilgili en yeni gelişmeleri detaylı bir şekilde haberin kaynağını kendiniz de görerek okuyabilirsiniz. Sitenin size sağladığı butonlarla beğendiğiniz haberleri kolaylıkla arkadaşlarınızla paylaşabilir, tarım konusunda bilgilenmeye katkıda bulunabilirsiniz.

Tarımsal Haberler kategorisinde tarımla ilgili güncel gelişmelere ayrıca Tarım konusundaki konferansların haberlerine, zirai konularda uyulması gereken kurallara ulaşabilirsiniz.

ETarım’da yer alan Tarımsal Haberler sadece bir Ziraat Mühendisinin veya bu konularda eğitim almış çalışmalar yapan birinin anlayacağı kadar teknik ve karmaşık bilgiler içermiyor. İsterseniz tarımla ilgili en ufak bir merakınız olmasın bu kategoriye göz attığınızda okuyacak, inceleyecek bir şeyler bulabiliyorsunuz. Bunu ETarım’ın haber seçimine, sade göz yormayan tasarımına ve güncelliğine borçlu olduğumuzu söylemek yanlış olmaz.

TARIMDA BAŞARI ETARIM’LA GELİR

Tarımla ilgili bir işiniz varsa ve daha başarılı olmak istiyorsanız bunun önemli bir şartı da pratik olduğu kadar teorik bilgiye sahip olmanızdır. ETarım’da yer alan makaleleri okuyarak foruma takıldığınız veya görüş almak istediğiniz bir konuda soru sorarak yazarların makalelerini okuyarak kendinize ve işinize bir şeyler katabilirsiniz.

ETarım’ın ziyaretçiler tarafından en çok beğenilen yönü ise güncelliği diyebiliriz. Site hem içeriğini hem tasarımını sürekli daha iyiye doğru götürüyor bununla da yetinmiyor yeni kategoriler açıyor ve açtığı bu kategorileri de mükemmel bir şekilde dolduruyor. ETarım’ın kendisini sürekli değiştirerek yenileyen, geliştiren yönetim anlayışı ile ETarım’ın okuyucu sayısının olumlu geri bildirimleriyle, sayısının artması da şaşırtıcı olmamalı.

Site yönetiminin gerçekleştirmek istediği projeler henüz bitmiş değil ETarım takipçilerini pek çok yenilikler bekliyor. Siteyi hazırlayan ekip gelecekle ilgili projelerini ise açıklamaktan kaçınıyor nedeni sorulduğunda ise daha önceden söylenen fikirlerin başkaları tarafından gerçekleştirilmesi diye ifade ettiler. ETarım bu durumu tekrar yaşamamak için şimdilik projelerle ilgili detay vermiyor.

Özetle ETarım sitesi Tarımsal Haber ve Tarımsal Bilgi konusu başta olmak üzere tarım, gıda, hayvancılık, çevre, bitkisel ve hayvansal gıdalar gibi pek çok konuda güncel detaylı bilgileri en hızlı ve en sade bir şekilde okuyucularıyla buluşturuyor ve Ziraat dünyasına katkıda bulunuyor.