AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak parti binasında bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerde başarılı olması kurban kesti. Dualar eşliğinde kurban kesen AK Parti’liler her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılı olacağını belirterek Erdoğan için dua etti. 
AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz burada yaptığı açıklamada “Partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçim sürecini sağ selamet ve başarıyla atlatması ve seçim sürecinden başarıyla çıkabilmesi için il teşkilatı olarak bir kurban adadık. Rabbim kestiğimiz kurbanımızı kabul eylesin genel başkanımızın da başarılı olmasını nasip eylesin” dedi.
Daha sonra Ziraat Bankası’na geçen AK Parti Yozgat İl Teşkilatı üyeleri kendi aralarında topladıkları bağış ücretlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına yatırdı.

İlk bağışı yapan Harun Lekesiz ise ilk etapta şahsının 500 TL’lik bağışta bulunduğunu ancak yapılan bağışın sembolik olduğunu hatırlatarak miktarın önemi olmadığını vurguladı. Harun Lekesiz “Miktarın hiçbir önemi yoktur bir lira veya beşyüz lira hiç fark etmez şuanda burada partililerimiz gönüllerinden kopan ve imkanları ölçüsündeki miktarı bağış hesabına yatırmaktadır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim