Uzun yıllar sonra dün ilk kez bir profesyonel takımı konuk eden Boğazlıyan halkı maçın oynandığı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Salonunu tıklım tıklım doldurarak bir karnaval havası yarattı. Bu önemli organizasyona İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Aynalı hazır bulundu. Özellikle de çocuklar ve genç bayanlar karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Melikgazi Belediyespor Boğazlıyan ilçesine saat 13:00’te gelerek maç saatine kadar ilçe merkezinden ufak bir gezintiye çıktılar. İlçe merkezinde ilçe esnaflarını ziyaret eden ve Melikgazi Belediyespor’lu sporcular daha sonra takım otobüsüne binerek maçın oynanacağı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Salonuna hareket ettiler. Maça yoğun ilgi gösteren Boğazlıyan halkı Spor Salonu tribünlerini tıklım tıklım doldurarak daha önce Ulusal Kanallarda izledikleri sporcuları yakından izlemenin ve onlara ulaşabilmenin heyecanını yaşadılar.
Melikgazi Belediyespor takımının oyuncusu olan aynı zamanda Boğazlıyan İlçesinde Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Mehrali Duman karşılaşma boyunca Boğazlıyan Halkı tarafından büyük destek gördü. Tecrübeli oyuncu Mehrali Duman’ın maç içerisinde attığı her sayı sonrası Boğazlıyan Halkı Mehrali Duman adına yaptıkları tezahüratlarla Spor Salonunu gururlandırdılar.
Karşılaşma sonunda Melikgazi Belediyespor’lu sporcular kendilerini ayakta alkışlayan Boğazlıyan Halkına tribünlere kadar giderek kendilerine gösterilen ilgiye alkışlayarak karşılık verdiler.
Melikgazi Belediyespor’lu oyuncular maç sonrasında yaptıkları açıklamada; ‘’Bu önemli ve anlamlı günde hem genç kardeşlerimizle hem de Boğazlıyan halkıyla buluştuğumuz için çok mutluyuz. Gerçekten çok güzel bir organizasyon yapılmış. Bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederiz. Boğazlıyan halkı Spor Salonunu doldurarak muhteşem bir atmosfer oluşturmuşlar. Bizim için bu gösteri maçı resmi müsabakadan farksız oldu. Boğazlıyan halkının tezahüratları ve destekleriyle bizim için Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Ankara PTT maçı öncesi güzel bir hazırlık oldu. İnşallah onlara güzel ve keyifli bir maç izlettirmişizdir. Bugün ki atmosferi gördükten sonra bizce Boğazlıyan’a profesyonel ligde mücadele edecek bir Voleybol takımı kurulmalı eğer kurulursa bu taraftarla o takımın kendi sahasında sırtının yere geleceğini zannetmiyoruz’’ dediler. 
Daha sonra düzenlenen törenle Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı sporcuları ve hocalarına günün anısına plaket ve çiçekler verildi.

Editör: TE Bilişim